Interzis la noi!

Și pentru că tot veni vorba de Texas, la intrarea într-un restaurant am remarcat un anunț. Ce ziceți?

Advertisements


Categories: Uncategorized

3 replies

 1. Da, sunt unele magazine sau restaurante care nu agreaza sa porti arma la vedere. Si este legal sa ceri asta clientilor tai in Texas. De asemenea, sunt alte magazine si restaurante care incurajeaza portul de arma la vedere. Iarasi este legal sa faci asta. In consecinta, daca patronul institutiei sau al localului iti solicita sa te aliniezi cu politica sa privitoare la portul de arma la vedere, repet: la vedere… conform legii ai obligatia sa te conformezi daca doresti sa intri sau sa folosesti serviciile respective.
  Cheese Cake Factory are politica asta peste tot unde au locatii. Altfel, texanii sunt destul de liberi in ceea ce priveste portul de arma la vedere. Cu toate astea, pentru folosirea armei ai nevoie, legal, de un curs de instruire care te invata si etica acestei practici, un fel de cod al onoarei. Deci, ca sa ai dreptul sa porti arma la vedere, e nevoie de o clasa speciala si de ceva training. Desi e liber la a avea arma, nu e legal sa o porti la vedere fara sa ai acest certificat cum ca ai urmat instructajul, cunosti legea si esti in deplina intelegere cu ea.
  Revenind la portul armei la vedere, desi sa zicem ca ai acest certificat sau licenta, patronii localurilor sau directorii/managerii de institutii publice sau private pot solicita clientilor/vizitatorilor sa isi ascunda arma sau sa nu o poarte la vedere sau deloc in incinta respectiva… in baza legii, dupa cum spuneam.
  Nu mi se pare nimic ciudat in asta. Mai degraba un lucru de bun simt. Btw, toti purtatorii de arma se aliniaza din bun simt acestor solicitari.
  Nota informativa: locuiesc in zona de nord a renumitului Houston, TX. Am o gramada de amici si colegi care poarta arma. Ca si realtori, suntem chiar sfatuiti sa o purtam ca masura de auto-aparare in caz de Doamne-fereste! Precum si alte scule menite sa descurajeze un rau-facator sau doi.

 2. In San Antonio. Cheese Factory

 3. Bună ziua, d-le Dan,

  Zicem că Texasul este mare. Unde, în Texas ?

  Altfel, ce ar fi în neregulă aici ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: