Ploaie istorică peste tineret în California

,,Specialiștii“ au decretat: “California nu va putea ieși din secetă decât prin patru, cinci ani de ploi neobișnuite“. Cineva responsabil cu ploile în providența divină a avut o altă părere: ,,Ce ziceți de patru săptămâni de ploi suficiente?“ Și așa a fost!

Ieri am fost la Las Vegas însoțind un grup misionar din adunarea noastră. Peste deșert se așternuseră lacuri, iar în pustia de la Victorville mașinile era înghițite de puhoiul inundător. La întoarcere am ,,locuit“ o vreme pe autostradă din cauza șuvoaielor care au surpat banda din partea dreaptă.

În întâlnirea cu mica biserică din Las Vegas am văzut cum ,,țara fără apă“ rodește suflete pentru grădina raiului. Literalmente. Am stat la masă alături de o familie care, la Snagov, au slujit nemenclaturii Partidului Comunist, ea fiind bucătăreasa lui Ceaușescu. Am văzut oameni recalificați de Dumnezeu să stea la masa din viitoarea Împărăție!

Acasă, la Bethel, se-au desfășurat lucrările uneia din întrunirile periodice ale RBYA, tineretul din Asociația Bisericilor baptiste române din Canada și America. M-aș fi așteptat ca vremea rea să-i țină pe mulți tineri departe de Los Angeles, dar n-a fost așa. Dovadă că aceste întuniri sunt necesare, binevenite și bine primite.

Conferința misionară a tineretului ținută anul acesta la Bethel, Anaheim, California, a reunit exponenții tinerei generații de americani români. Au avut loc seminarii, ateliere, activități și servicii de închinare și învățătură. Câteva imagini:

Advertisements


Categories: Articole de interes general

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: