Începutul sfârșitului?

Poate că mai întâi ar trebui să spunem ce se ascunde în spatele atacurilor împotriva ambasadelor occidentale din lumea islamică:

De sute de ani, există un protocol secret (nu mă întrebați de unde știu eu, dacă este secret) prin care statele lumii s-au angajat să nu asasineze capete de stat și înalți diplomați. Nici în eventualitatea unui conflict armat.

(Nu v-ați găndit că ar fi mult mai ieftin și mai la îndemână să dea americanii o bombă peste palatul în care se adună aiatolahii Iranului în loc să pună în pericol atâtea vieți omenești? Dar, nu se poate! Protocolul nu ne lasă! N-ar fi mai ușor să-l asasineze Mosadul pe prin ministrul Iranului când vine la New York să vorbească la ONU! Ba da, dar nu ne lasă protocolul!)

Saddam Husseim a călcat acest protocol, încercând să-l asasineze pe Bush bătrânul și acesta a fost motivul eliminării lui. L-au condamnat stălpii pe care este așezată ordinea actuală a lumii. Ceva asemănător s-a îmtâmplat și cu Muammar Gaddafi  și a trebuit eliminat și el (nu mai repet toată povestea).

“Națiunea“ islamică a marelui Califat l-a privit pe Ben Laden drept un lider al ei. Asasinarea lui, împreună cu asasinarea unor altor “capi“ prin intermediul dronelor teleghidate a declanșat acum omerta islamică împotriva diplomaților occidentali. S-a dat chiar și un “edict“ al unui imam în direcția aceasta. Toți liderii planetei tremură. S-a dat liber la împușcarea fazanilor! Grupuri islamice infiltrate în mai toate țările occidentale au fost activate. Mulți “sinucigași“ fanatici sunt gata. Așa s-a declanșat și atacul nebunesc împotriva unei baze imposibil de atacat în Afganistan. Motivul? Prințul în pielea goală al coroanei britanice se afla acolo. Semnalul a fost cum nu se poate mai clar: “I-ați omorât pe-ai noștri, îi omorâm și noi pe-ai voștri“.

Țineți-vă bine! sau mai bine zis: Doamne, ține-ne Tu bine! Iată o știre despre migrația păsărilor de război:

Armada of British naval power massing in the Gulf as Israel prepares an Iran strike

An armada of US and British naval power is massing in the Persian Gulf in the belief that Israel is considering a pre-emptive strike against Iran’s covert nuclear weapons programme.

Sean Rayment

By , Defence Correspondent

10:00PM BST 15 Sep 2012

The Strait of Hormuz is only 21 miles wide at its narrowest point

Battleships, aircraft carriers, minesweepers and submarines from 25 nations are converging on the strategically important Strait of Hormuz in an unprecedented show of force as Israel and Iran move towards the brink of war.

Western leaders are convinced that Iran will retaliate to any attack by attempting to (restul aici)Categories: Articole de interes general

5 replies

 1. Tare articolul.Iată încă un bun motiv pentru care creștinii nu trebuie să pună mâna pe arme în conflictele ”Elitelor”
  Sunt evidente aceste acorduri.
  În -al-II-lea război mondial londonezii au sesizat că palatul regal nu era bombardat.Multi dormeau cu cortul acolo.La fel și in Japonia.
  O altă povestioară interesantă de război e aceea cu Hitler și Stalin care jucau …șah la telefon.Când firele erau rupte de la bombardamente se trimeteau rapid echipele de comunicație de pe front pentru a restabili legătura dintre cei doi dictatori.

 2. Lumjea este un spectacol trist. Pe mine nu ma deprima, ci ma motiveaza. Daca putem sa-i scoatem pe unii din foc este o realizare!

 3. Nu stiam de acest protocol, si nici nu am mai citit sau vizionat la TV despre politicile externe, ma deprima. Pacat, pacea poate veni de la negocierile dintre state, sa inteleg ca “ilustrii” conducatori nu se v-or mai aseza la masa tratativelor pentru pace? Deci in curind zeita Eirene v-a fi invinsa de catre marele zeu Ares. Un citat al marelui scriitor roman N. Iorga: “Pacea nu poate veni din dorinta de pace, ci de la suprimarea instinctelor de razboi”.
  “Va las pacea, va dau pacea Mea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante” (Ioan 14.27).

Trackbacks

 1. Spam nebun « Vindecătoru
 2. Ce-a fost înainte de Paris ? | B a r z i l a i – e n – D a n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: