Obrăznicia creaturii

Presa este dezlegată să informeze acum despre o amenințare mondială la îndemâna marilor puteri. Aceste “puteri“ s-au încumetat să intre în laboratoarele naturii. Până acum era adevărat că “Vântul suflă încotro vrea și-i auzi vuietul; dar nu știi de unde vine, nici încotro merge“ (Ioan 3:8).

Acum, creatura se obrăznicește. Creatorul ar fi fost îndreptățit la o altă atitudine. În loc de rugăciune, am învățat însă revolta. Consecințele le vom simți pe pielea noastră și nu vor întârzia să apară … Ne apropiem de vremea împlinirii profeției din Daniel 7:25:

El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Prea Înalt, va asupri pe sfinţii Celui Prea Înalt, şi se va încumeta să schimbe vremile şi legea; şi sfinţii vor fi daţi în mînile lui timp… de o vreme, două vremi, şi o jumătate de vreme.

Ravagii programate, aurore boreale artificiale, inundații provocate, rușii și americanii la mijloc. Culisele ”Războiului meteorologic”

Autor:  Roxana Roseti

Au ajuns oamenii să poată influenţa fenomenele climatice? Au inventat maşinării atât de complicate încât să provoace furtuni sau precipitaţii abundente la mii de kilometri distanţă?

O tehnologie capabilă să controleze condițiile atmosferice ar putea fi o puternică armă militară și politică, arată publicația americană ”Business Week”. SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial și au finanțat cercetări în acest sens. Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit ”Popeye Project” a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mișcărilor de trupe și a logisticii vietnameze în jungla mlaștinoasă.

Centru de cercetări special

În 1977, Pentagonul consacra 2,8 milioane de dolari cercetărilor asupra modificarilor climei. Dar Națiunile Unite și-au exprimat neliniștea față de acest lucru și au adoptat o rezoluție care interzicea folosirea în scopuri ostile a unor astfel de tehnici. SUA au ratificat această rezoluție în 1978. Un an mai târziu, Pentagonul a pus capăt tuturor cercetărilor sale. În schimb, Kremlinul le-a continuat, după cum relevă “Business Week”. În 1996, ofițeri superiori americani trăgeau un semnal de alarmă pe lângă Pentagon ca acesta să continue eforturile în domeniul respectiv, spre a evita distanțarea rușilor.

“Timp de 30 de ani, apreciau ei, tehnologiile informatice și meteorologice ar putea ajunge la un asemenea nivel încât controlul condițiilor atmosferice ar asigura o dominație de neimaginat în bătălia spațiului. Raportul elaborat de grupul de ofițeri s-a intitulat “Meteorologia ca demultiplicator de forță: Stăpânirea condițiilor atmosferice în 2025″. Recent, meteorologul american Scott Stevens a afirmat că specialiștii armatei ruse ar fi fost în spatele ravagiilor cauzate de ciclonul Katrina, care a devastat New Orleans. Potrivit lui, ”după perioada sovietică, Rusia a construit un aparat secret, care are un impact nefast asupra climei”, noteaza Pravda.ru. ”Războiul meteorologic este departe de a se fi încheiat”, a mai afirmat Stevens.

Aurore boreale artificiale

Dar meteorologii americani nu sunt singurii care cred că vecinii lor ar putea fi sursa nenorocilor lor climatologice. În 2002, unii oameni politici europeni acuzau armata americană că ar dori să le distrugă economia provocând inundații. În același an, Comisia pentru Apărare a Dumei ruse interpela americanii în legătură cu un centru de cercetări foarte special, aflat sub regim militar, situat la 400 km nord de Anchorage, Alaska, și numit High Frequency Active Auroral Research Program, sau HAARP.

Revistele de știință afirmă că HAARP este capabil să provoace aurore boreale artificiale, să deregleze stațiile radar de detectare a rachetelor balistice, să comunice cu submarinele aflate în oceane, și chiar să detecteze complexele secrete subterane ale inamicului. Emisiile de frecvență radio ar putea traversa solul și ar putea descoperi ascunzătorile și tunelurile, sistemele electronice și ar face ineficienți sateliții din spațiu”, explică Pravda.ru. ”Instalația ar permite, totodată, ea ar fi folosită pentru a provoca catastrofe naturale asemănătoare cicloanelor Katrina și Rita”. De asemenea, conform Pravda.ru, ”SUA și Rusia ar fi dezvoltat arme meteorologice secrete”. ”Novîie Izvestia” constata că ”institutele americane fac 2.000 de ore de experiențe pe an”…

Citiţi mai mult: Ravagii programate, aurore boreale artificiale, inundații provocate, rușii și americanii l – Clubul de ştiinţă > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Ravagii-programate-aurore-boreale-artificiale-inundaii-provocate-ruii-i-americanii-l-100070.html#ixzz26T40MV00
EVZ.roCategories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: