Gata cu Viena

Este luni dimineata (9 Iulie) si suntem gata de drum. Gata cu Viena. Rasfatul s-a terminat. Plecam spre Romania si Moldova. Ne-am intalnit cu Romanii din Europa aici la Viena si ne-am reindragostit de ei.
Probabil ca vom face o escala in Cluj. Am uitat adresa si numarul de telefon al Lui Cornel și Elena Mârza, dar va rog pe voi sa o anuntati ca vrem sa trecem pe la ei diseară. Ca mare minune si Internetul ăsta!

Am notat in Jurnal impresii de Viena. Astept cu nerăbdare sa vi le impartasesc. Sa vezi romani cu miile in Austria Center, unde se intalnesc mai marii lumii in ședințe de ONU nu este de ici de colo …
Slava Domnului. Tinerii se întorc in USA. Sami Plipceanu sare de pe cal si preia corul barbatesc Lauda Mielului, in turneul lor prin Romania. Domnul sa fie cu ei. L-am revăzut printre ei pe Emil Dumitru, incert ca va veni din cauza sănătății. Constanta tineretii lui il așteaptă. Pe curând.Categories: Uncategorized

5 replies

  1. Am trecut prin Alejd. Cam in fugă și spre Cluj. Il caut pe Marius si nu dau de el. S-ar putea sa fiu marți sau miercuri prin Oradea. cum sa-l gasesc? Are un numar de telefon, o adresa de casa pe care sa o pun in GPS ?

  2. Glorie Domnului,astept cu nerabdare sa va intalnesc din nou la biserica Agape din Wiena.Mult Har pe unde ajungeti.calin.

  3. Ce bine-ar fi si o escala la Alesd!!!Sper totusi ca o sa ne vizitati acum si nu cand vom avea ,,,aeroport!

  4. Frate Daniel, treceti si prin Piatra Neamt in drum spre Moldova?
    Ionut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: