UNDE-I LEGE…NU-I TOCMEALA…

N-o sa va vina sa credeti, dar…astea sint legi existente inca in SUA. Si culmea este ca nu deranjeaza pe nimeni. Ei…dar daca este vorba de cele 10 porunci…sa vezi atunci scandal…

Cititi si voi si va luminati…
——————————————————————————————
-In Tuscumbia, Alabama, este impotriva legii ca pe o strada sa locuiasca mai mult de 8…iepuri. ( astia trebuie sa fie de origine americani ca daca sint …ilegali…nu cred ca le are nimeni treaba…)

-In Birmingham, Alabama, este ilegal sa conduci masina …legat la ochi.

-In Arizona este ilegal sa vinezi sau sa impusti o …camila. ( Legea asta a fost data inainte de a sti de Osama Bin Laden…)

-In Atlanta este ilegal sa te strimbi la copiii in timp ce acestia …studiaza. (Nici o problema…nu mai studiaza nimeni asa ca …ne putem strimba…)

-In Hawaii nu-i voie sa fluieri intr-un local unde se vinde bautura!  (Creanga cred ca auzise de legea asta dar a confundat cladirea…)

-O lege in Zion, Illinois, spune ca este ilegal sa inveti animalele domestice sa…fumeze tigari. ( ma intreb daca e ok sa le inveti pe alea salbatice…???)

-In acordanta cu legile din Kentucky, femeile n-au voie sa apara pe sosea in costum de baie daca nu au in mina o bita . (Nu ma duce mintea – noroc cu imaginatia…

-In Marblehead Massachusetts, fiecare companie de pompieri care a raspuns unei alarme de foc trebuie sa i se dea o damigeana de 3 galoane de rom. (Oare ca sa stinga …focul?)

-In Ohio, este ilegal sa pescuiesti balene in piriuri, riuri sau lacuri. (E ok…daca te prinde, spui ca stai la prins pastravi…pina vine …balena)

-Groparii n-au voie sa dea cartulii mici de chibrite in Shreveport, Los Angeles. (Si atunci cum sa-si faca reclama la …business…saracii…)

-In Detroit n-ai voie sa legi un crocodil de fire hydrant( unde se alimenteaza pompierii cu apa.) (Ziceti voi…ca nu ma duce mintea…)

-In Minnesota este ilegal sa usuci lenjeria de barbati si de femei pe aceeasi sfoara. ( Sa nu se rusineze cumva?…sau de ce?)

-In Natchez, Mississippi, este ilegal pentru elefanti sa bea bere.

-Este ilegal pentru barbieri in Waterloo, Nebrasca , sa manince ceapa intre orele 7 dimineata si 7 seara. (Pe asta o inteleg…)

-In Yukon, Oklahoma, este ilegal ca un pacient sa extraga un dinte…dentistului… ( Hmmmm…oare ce s-o fi intimplat sa-l inspire pe bietul pacient sa faca asa o treaba?)

-In Portland, Oregon, este ilegal sa scuturi o perie de praf facuta din pene in fata cuiva…(legea asta nu merita nici sa irosesti cerneala sa o scrii…)

-In Carolina de Sud, legea spune ca un macelar nu poate sa serveasca in juriu cind cazul de judecata este un omor…

-In Knoxville, Tennesse, este ilegal sa prinzi peste cu lassoul…Categories: Glume sarate

2 replies

  1. Fain. Am ras cu pofta frate Daniel 😀

  2. Bună ziua! Aş face o recomandare, nu numai pentru această postare, ci şi pentru altele.
    Scrieţi vă rog cu diacritice pentru că sunt unele cuvinte care nu se înţeleg din context.
    Ex:” -In acordanta cu legile din Kentucky, femeile n-au voie sa apara pe sosea in costum de baie daca nu au in mina o bita . (Nu ma duce mintea – noroc cu imaginatia…”
    Aici “mina” se referă la mână probabil şi “bita” este o bâtă.
    Mulţumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: