FORTELE SPECIALE ALE LUI DUMNEZEU

Nu intotdeauna simpatizat de mine, acest om a scris ceva care a atins o coarda sensibila in mine:

David Wilkerson

Ati auzit de Fortele Speciale ale Armatei Statelor Unite – o extrem de
antrenatã armatã-in-interiorul-unei-armate – o unitate de elitã compusã din
soldati dedicati. Fortele Speciale sunt constituite în întregime din
voluntari, luptãtori care au fost observati si alesi de cãtre superiorii lor.

Înaintea rãzboiului din Afghanistan, Osama Bin Laden a afirmat despre
soldatii americani cã sunt slabi, lasi, neantrenati pentru rãzboiul la munte.
El a prezis ca talibanii aveau sã expedieze trupele Statelor Unite inapoi
acasã acoperite de rusine, dar el nu pusese la socoteala Fortele Speciale
americane. Aceastã unitate neînfricatã a invadat Afganistanul cu vreo 2000
de soldati numai. În cateva zile, unitatea a localizat toate fortãretele
inamice.

Eu cred ca Dumnezeu face ceva asemãnãtor în domeniul spiritual. În timp ce
mã rugam, am fost miscat in Duhul Sfant de acest concept – Dumnezeu s-a
aflat si se mai aflã la lucru in locurile ceresti, sub acoperire. El ridicã o
armatã-înãuntrul-unei-armate, cãutând ca trupele Sale obisnuite sã formeze
o unitate de voluntari de elitã. Aceastã fortã specialã este formatã din
luptãtori pe care El ii atinge, ii miscã si cu care lucreazã, in lupta cu
vrajmasul. Vedem aceasta ilustrat în Biblie, in cazul armatei speciale de
rezervisti a lui Saul. Cuvantul ne spune: “Şi Saul s-a dus acasă în
Ghibea, însoţit de o parte din ostaşi a căror inimă o mişcase Dumnezeu”
(I Samuel 10:26).

Fortele Speciale de astãzi ale lui Dumnezeu includ tineri, oameni de vârstã
mijlocie si chiar mai în vârstã. Ei s-au antrenat în odãitele lor secrete
de rugãciune. Legãtura lor adancã, intimã cu Isus i-a învãtat cum sã se
lupte. Acum ei stiu cum sã se lupte pe oricare din câmpurile spirituale, fie
ca bãtãlia se desfãsoarã sus in munti sau jos, în vãi.

Armata-dinãuntrul-armatei lui Dumnezeu este la locul de lucru în fiecare
natiune. Activitatea ei poate cã este sub acoperire acum, dar curând vom
vedea-o facãnd mari ispravi, fapte de seamã în numele si prin puterea lui
Christos. Cuvantul lui Dumnezeu o ia înainte, iar lipsurile se sfârsesc.
Domnul va triumfa. Cuvantul Sãu învinge tot.

“Dar aceia din popor, care vor cunoaşte pe Dumnezeul lor, vor rămâne tari,
şi vor face mari isprăvi” (Daniel 11:32).

“dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca
vulturii; aleargă şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc” (Isaia 40:31).Categories: Articole de interes general

1 reply

 1. Elisha Ministries Romania
  elishaministries96@gmail.com

  €riza financiara in lumina proorociilor Bibliei

  Proverbe 22:3
  Omul chibzuit vede nenorocirea si se ascunde,dar cei prosti merg inainte si sunt pedepsiti.

  Sistemul financiar uman

  Actuala criza financiara cu efectele ei dureroase in toate aspectele economiei mondiale a avut deja si efecte politice devastante pentru anumite guverne rezultand chiar cu caderea lor.Nu de mult au explodat lupte de strada si greve ale muncitorilor nemultumiti.Somajul la nivel mondial a ajuns la cote inimaginabile. Pentru aceasta miscarile extremiste iau amploare vazand cu ochii ,deoarece milioanele de someri si multi din cei afectati, dau vina crizei financiare pe emigranti. In special in vestul Europei strainii sunt pe zi ce trece tot mai marginalizati, mai invinuiti pe nedrept si persecutati psihic si fizic.
  Chiar si in tarile dezvoltate lupta pentru supravietuire a ajuns de actualitate pentru multe persoane,in special pentru famili.
  Daca guvernele nu sunt in stare sa produca o viata decenta pentru tot poporul pe care il reprezinta, atunci ,ca de obicei, tot omul de rand este acela care are de suferit, fiind strivit de somaj, de proaste servicii, de preturi mari, si de salarii mici fiind constrans sa plateasca taxe mari pentru salariile cosmice ale guvernatorilor care de cele mai multe ori nu-i reprezinta bine si nu-si fac datoria cum trebuie
  Tote sistemele umane, politice si financiare : Monarhia, Dictatura, Socialismul ,Comunismul si Democratia au dat gres in multe privinte dar mai ales in imposibilitatea asigurarii egalitatii umane si a unui trai decent pentru toata lumea.
  Diferenta dintre clasele sociale a fost si este in toate aceste sisteme.
  Bogatii asupritori si saracii asupriti care mai de vreme s-au mai tarziu recurg la greve si revolutii. Sa ne gandim la anii 1848 s-au 1989.

  Sistemul financiar Dumnezeiesc

  Omul in istoria lui a incercat tot felul de sisteme politice si financiare , dand gres si inselandu-se amarnic in toate, deoarece ,in mandria si incapatanarea lui, nu a crezut in, si nu a vrut sa aplice sistemul financiar simplu si perfect a Lui Dumnezeu explicat in Leviticul 25:8-28.
  Oare cand omul va realiza faptul ca fara Dumnezeu nu poate infaptui nimic bun si de durata din nici un punct de vadere?
  Sistemul financiar Dumnezeiesc este bazat pe un ciclu de 50 de ani. La inceputul ciclului fiecare familie avea bucata lor de pamant pe care o lucra,cultiva, unde crestea animale si din care traia.
  Unele familii se descurau altele nu. Cei care ajungeau in mari dificultati economice i-si vindeau pamantul la cei care aveau succes si ajungeau sa munceasca pentru ei iar acestia nu-i exploatau,ii respectau aveau grija de ei asigurandu-le un trai uman si decent.
  La terminarea ciclului, in al 50-lea an ,la inceput,toate ogoarele si pamanturile erau redate familiei originare.Prin aceasta se evita posibilitatea ca o generatie sa sufere pentru incapacitatea generatiei precedente ,se evita inegalitatea ,deosebirea de clase
  si exploatarea omului de catre om,deoarece nimeni nu putea ajunge super-bogat dar nici sarac lipit pamantului si in nici un caz din generatie in generatie.
  Sistemul financiar Dumnezeiesc cu ciclul lui si cu al 50-lea an, an sabatic de veselie si de libertate pentru toti, este total diferit de sistemul financiar uman, care si el de-a lungul istoriei a avut parte de cicluri dar de cicluri de caderi si de falimente.

  Globalizarea mondiala este prevazuta in proorociile Bibliei

  Biblia ne arata ca sistemul financiar uman v-a mai dura un pic pana la intoarcerea Domnului Isus.
  In Daniel 7, citim de aparitia din mare cea mare (Marea Mediterana) a patru fiare reprezentand patru dintre cele mai mari si puternice Imparatii din istoria omenirii.
  Ele sunt: Imparatia Babilonului(605in.Hr.) ; Imperiul Medo-Persan(539in.Hr) ; Imperiul Grec(330in.Hr.) ; si Imperiul Roman.(67in.Hr.)
  Aceste patru Imparatii formeaza statuia uriasa si infricosatoare pe care a visato Impatatul Babilonului Nebucadnetar.(Daniel 2)

  Capul de aur (metal pretios dar moale) reprezentand Babilonul ; Pieptul si bratele de argint(metal mai putin pretios dar mai tare) fiind Imperiul Medo-Persan ; Pantecele si coapsele de arama(metal si mai putin pretios dar si mai tare) era Imperiul Grec iar Picioarele din Fier (metal si mai putin pretios dar si mai tare) Imperiul Roman.
  Vedem ca statuia de la cap in jos in functie de trecerea timpului si de apropierea de vremurile sfarsitului, i-si pierdea valoarea dar devenea mai dura.
  Aceasta se vede deslusit in societatea din zilele noastre in care valorile umane pretioase cum ar fi zmerenia si dragostea au fost inlocuite cu fapte de doi lei cum ar fi,mandria si ura.
  Laba picioarelor reprezinta Imperiul Roman renascut prin U.E
  Este din fier si lut deoarece unele tari din U.E. sunt mai puternice(fierul) altele mai slabe(lutul), dar nici unele nu au valoare, si precum fierul si lutul nu se pot contopii formand un aliaj puternic tot asa si U.E.nu a fost si nici nu va fi o comunitate cu adevarat omogena si unita.
  Piatra(Imparatia Lui Dumnezeu cu sistemul ei financiar perfect) care s-a dezlipit din munte fara ajutor uman ci cu totul supranatural,a lovit picioarele Uniunii Europene si a distrus toata statuia tot sistemul uman politic si financiar din toate timpurile care a dat tot timpul faliment.
  In Apocalipsa 13 citim despre fiara care iese din mare si care are caracteristicile celor patru fiare toate la un loc, descrise in Daniel 2 reprezentand tot sistemul lumesc dezastros ,politic si financiar din istoria omenirii care a atins apogeul in zilele noastre.
  Fiara are sapte capete, zece coarne cu zece coroane pe ele, toate acestea simbolizand conducere ,control ,putere si suprematie.
  Suma capetelor, coarnelor si a coroanelor este de 27 exact numarul natiunilor din U.E.
  Nu va fi usor pentru Europeni cu milioanele lor de someri cu nesiguranta zilei de maine, cu delicventa crescanda,cu problemele preturilor ridicate si a taxelor enorme intr-un sistem totalitar in care le este controlata fiecare miscare.
  De asemenea multe zone din Europa au deja un trecut istoric zbuciumat in acest sens.
  Instabilitatea economica si politica nesiguranta si nemultumirea generala a adus in actualitate necesitatea unui nou sistem financiar care va trebui sa ofere: siguranta ,locuri de munca ,libertate si un trai decent.
  Exact in aceasta situatie era Germania anilor 1930,
  situatie care a facilitat ridicarea lui Hitler, izbugnirea celui de-al doilea razboi mondial si uciderea a milioane de persoane nevinovate.
  Oamenii cauta solutii si vad necesitatea unui nou sistem financiar dar nici acum in ultimul ceas nu vor sa apeleze la intelepciunea Lui Dumnezeu ci incerca din nou pe cont propriu sa iasa din criza, cea ce ii va afunda si mai tare in ea.
  Instabilitatea economica si politica, nemultumirea generala, si nu in ultimul rand,setea de putere a guvernantilor,a facut necesara aparitia unui guvern central European care va deveni foarte puternic si represiv si care va oferi puteri nemarginite liderului Uniunii, antichristul care va purta o masca de om bun dar care va fi siret, odios si hipocrit stiind cum sa insele masele si cum sa le controleze si manipuleze prin: mesaje subliniare( pe care ochiul nu le percepe dar ajung la creier fara sa treaca prin filtrul constientului)din filme, reclame, jocuri video etc. Prin mesaje audio pe care urechea nu le percepe dar care si ele ajung la creier fara sa fie analizate de constient si categorisite ca bune s-au rele. Prin influenta negativa a mass-mediei. prin administrarea de vaccinuri (toate vaccinurile sunt otrava pentru corp,slabesc sistemul imunitar, provoaca boli si dauneaza functiile creierului).Prin controlul electronic(telefoanele, e-mailurile etc) si nu in ultimul rand prin administrarea biochipului (semnul fiarei) sub piele prin care poate controla orice miscare a persoanei respective.Cine accepta pecetea fiarei va fi pierdut pe vecie.Aceste exemple nu sunt presupuneri de viitor,sunt fapte concrete deja intamplate.Acest lider odios (nu stiu daca este actualul presedinte al UE s-au unul din predecesorii sai), dupa cum spuneam,va fi antichristul fiul diavolului care impreuna cu proorocul mincinos, anti-Duhul-Sfant, vor face lucrarile satanei ,balaurului, anti- Dumnezeu-Tatal, ceea ce este proorocit in Sfanta Scriptura. (Apocalipsa 12,13)

  Sa veghem si sa fim pregatiti

  Luca 21:28
  Cand vor incepe sa se intample aceste lucruri,sa va uitati in sus,si sa va ridicati capetele,pentru ca izbavirea voastra se apropie.

  Vazand clar ca majoritatea proorociilor Bibliei s-au implinit s-au sunt in curs de implinire si ca, timpul venirii Domnului Isus este foarte aproape, intrebarea logica pe care ar trebui sa ne-o punem, este: Ce trebuie sa facem?
  In primul rand trebuie sa ne examinam viata noastra spirituala, daca suntem nascuti din nou(Ioan 3:1-21) deoarece acesta este primul si cel mai important pas pentru a fi asigurati ca facem parte din marea familie a Lui Dumnezeu, ca suntem salvati, protejati si avem siguranta zilei de maine.
  Pentru a fi nascuti din nou ,deci salvati,nu trebuie sa facem vreo anumita fapta s-au sa ne sacrificam cu ceva, nici sa efectuam vreun ritual religios, ci doar sa credem ca Isus Christos este Fiul Dumnezeului Viu si Adevarat.Ca El , prin moartea si invierea Lui, a daruit fara plata tuturor Harul Sau minunat(Tit 2:11-14) spre salvarea celor ce cred(Efeseni 2:8,9).Sa-I cerem iertare pentru pacatele noastre,sa-L urmam incercand sa facem voia Lui, sa ne botezam in apa (F.A.2:38) si in Duhul Sfant (Luca11 :13) si sa-L marturisim.(Romani 10:4,9-13)
  Pe urma trebuie sa fim siguri ca nu ne lasam absorbiti de preocuparile vietii si sa ne rugam neincetat(Luca 21:34-36);(Efeseni 6:18)
  De asemeni trebuie sa ne gandim la lucrurile de sus (Coloseni 3:1-4)si sa asteptam cu speranta si bucurie a doua venire a Domnului Isus. (1Tesaloniceni 4:15-18)
  Nu avem motive sa ne temem de nimeni si de nimic, deoarece Domnul Isus ne va lua la El la timp si nu vom trece prin ceea ce vor trece cei nenascuti din nou care nu fac parte din poporul Sau.
  (Apocalipsa 3:10)
  In timp ce-L asteptam pe Salvatorul nostru Minunat nu trebuie sa stam cu mainile in san ci sa facem lucrarile Lui (Ioan 14:12) propovaduind Evanghelia cu putere(Matei 24:14; 28:18-20);(Marcu 16:15-20)spre salvarea tuturor celor care vor crede.
  Vazand situatia disperata in care se afla omenirea in aceste ultime clipe ale istoriei ei zbucuimate, nu putem face altceva decat sa-I multumim din suflet Dumnezeului si Tatal nostru ca ne-a lasat Cuvantul Sau minunat , Lumina care ne arata drumul in bezna vietii (Ps. 119:105) ,care ne intareste, ne da intelepciune si ne calauzeste in aceasta lume degradata, confuza si dezorientata.(2Timotei 3:16,17).

  Cu stima,Elisha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: