1 reply

 1. Powerful!
  Cintecul exprima adevarul gol si simplu ca multi din sustinatorii “cauzei”palestiniene, motivati cica de grija pentru respectarea drepturilor omului, sint de fapt niste antisemiti notorii.
  Ma doare mult ca printre ei sint si unii crestini care-si mascheaza ideologia leftista tirindu-l si pe Cristos in slujba cauzei lor, care zic ei, ar fi apararea “saracilor si napastuitilor” de palestinieni cind, de fapt conflictul respectiv este in primul rind de natura ideologica si politica.
  Daca intr-adevar le-ar pasa asa mult de drepturile celor cu adevarat napastuiti, le-ar fi pasat, ca sa dau un exemplu, si de cele sase milioane de congolezi ucisi in ultimii zece ani (in razboiul cu cele mai multe victime de la WWII incoace, dupa cum a declarat revista Time); le-ar fi pasat nu doar de cei 9 “pacifisti” inarmati ucisi in flotila spre Gaza ci si de cei 46 de marinari sud-coreeni ucisi de o torpila nord coreeana… si exemplele ar putea continua pagini intregi.

  “They don’t care about Jewish blood”… ce adevar trist!
  Aceasta atitudine este cel mai bine repezentata de organizatia ONU, care a devenit o hazna de anti-Semitism, lasitate si inabilitate de a confrunta raul in lume. Dintre primele 700 rezoltii adoptate de UN din momentul infiintarii sale in 1945, aprope 450 au condamnat Israelul! Doar in decursul cele de-a 61 sesiuni a Adunarii Generale a ONU, de exemplu, s-au aprobat 22 rezolutii impotriva Israelului si niciuna impotriva Sudanului pentru conflictul din Darfur!
  Oare cum pot frati de-ai nostri sa fie orbiti de acest anti-Semitism strigator la cer (chiar daca ei il considera doar “anti-Sionism) si sa nu poata vedea adevarul cu privire la adevarata cauza a conflictului – adevar aratat si in Scriptura, si care este dorinta de anihilare, de distrugere a Israelului, impartasita nu doar de vecinii arabi ai Israelului ci de tot mai multe tari si regimuri anti-Semite. De-aceea, eu unul cred ca nimic nu va rezolva situatia, nici ‘land for peace” (ce gluma proasta! Sa dai arabilor 94% din teritoriile revendicate si sa fii rasplatit nu cu pace, ci cu suicide bombers si rachete…), si nici toate acordurile si tratatele mijlocite de nustiu ce presedinte.
  Pacea o doreste doar Israelul.

  Daca toti vecinii arabi si-ar depune armele, n-ar mai exista nici un conflict.
  Daca Israelul si-ar depune armele, n-ar mai exista nici un Israel!…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: