Inevitabilul Obama ?

Putini m-au inteles cand anuntam acum catava vreme ca am inceput sa ma rog pentru Obama.

Il socotesc si acum cel mai dotat candidat. Este insa si cel mai periculos!

Obama reprezinta scurtatura pe drumul care urmeaza sa duca America cat mai aproape de Europa post-crestina. Numai cei care nu au “ochi sa vada” nu vad ca America este impinsa deliberat pe aceasta traiectorie. Se “cere” o nivelare mondiala pentru instaurarea unei noi ordini mondiale. Candidatul republicanilor, John McCain, este departe de a fi o alternativa clara. Cel mult doar o “scurtatura mai lunga”.

Oare atunci cand nu ai pentru cine sa votezi “PENTRU” este bine sa votezi doar ca sa fii “IMPOTRIVA” ?Categories: Stiri din America

7 replies

 1. Pascule, scuze de interventie…dar…..
  si politica e parte din viata, chiar si din viata crestina atata timp cat ii stim masura si nu ne profilam pe politica. 🙂

 2. Las-o Danut cu politica.Misiunea noastra in vremea scurta ce ne-a mai ramas este sa predicam pe Hristos cel rastignit,sa unim credinta cu practica fiindca altfel,credinta moaarta nu poate mintui pe nimeni.Sa ne indemnam la dragoste si la fapte bune.

 3. Jack Wheeler si Obamamania!
  Jack Wheeler este un barbat briliant, care a fost autorul strategiei lui Regan (to break the back of the Soviet Union with the star wars race) si a expus slabiciunile interne ale rusiei.

  Ani de-a rindul a scris si a imbunatatit resursele de inteligenta interioara si a facut-o intr-o forma extrem de interesanta ,foarte bine structurata si informativa. S-a consultat cu citeva corporatii uriase in traditiile globale si solutii de viitor, etc. El este de jumatate iesit la pensie acuma. Dar este un patriot adevarat cu o atitudine directa si sincera pentru orice problema. Este de asemenea cunoscut ca un aventurier si unul care iubeste alpinismul ideilor inalte.

  Urmatoarele cuvinte sint scrise de Dr.Jack Wheeler:

  “Omul O, Barack Hussein Obama, este un costum bine croit, gol pe dinauntru dar foarte elocvent. Nu are un resume, nu are o lista de succese cu care sa se prezinte, nu are experienta, nu are idei originale, nu are o intelegere in felul cum lucreaza economia, nu are intelegere cum lucreaza lumea intreaga ca un intreg, nu are o barbatie specifica, nimic decit ceva abstract, si multe retorici goale lipsite de o substanta reala.

  Nu are nici macar o identitate reala. Este de jumatate alb, parte din el pentru care are repulsie. Restul din singele lui este arab, lucru pe care il ascunde, dar care este dezvaluit de faptul ca numele care i s-a dat este non-African Arabic, iar primul lui nume si cel de mijloc reprezinta felul in care este de trei ori proclamata apartenenta lui Arabica a stramosilor lui din Kenya. Numai o portiune mica de Negru African are din partea bunicei lui Luo, dar care o proclama el exclusivitate.

  Ceea ce nu este insa , nu este din punct de vedere genetic nici macar un strop de singe de African- American descendent al sclavilor Africani adusi in lanturi in America in vapoare cu sclavi. Nu are nici macar un strabun care a fost vreodata sclav. Chiar contrar, stramosii lui Arabi au fost proprietari de sclavi. Pina cind englezii au inlaturat sclavia, pentru citeva sute de ani, cel mai mare business al Arabilor in Africa de Est a fost vinderea sclavilor.

  Lasa aceasta informatie sa fie bine inteleasa. Obama nu este descendent din sclavi, el este urmasul unor proprietari de sclavi. Asa ca el poate sa fie numit acuma un Messiah Liberal , perfect.

  Asta-i ceva ce Hillary nu poate pricepe – cum poate cineva sa vie asa din albastrul cerului senin, si sa fure nominatia democratilor de pe farfuria din fata ei. Obamamania este dincolo de intelegerea si ratiunea politica. Este ca un cult religios, ai caror aderenti sint impotriva crestinismului dar cu toate astea cred in pacatul de origine…doar ca pacatul in loc sa fie specific intregii rase umane este specific in acest caz doar albilor.

  Asa ca Obama a devenit Cristosul liberal al albilor, oferind iertare de pacatul de a fi alb. Nu este nici un alt motiv sau logica dincolo de asta, si nici o lipsa in cazul lui sau vreo gresala de-a lui nu pot sa micsoreze impactul care il are el si nici un argument pe care l-ar putea aduce Hillary nu poate sa aiba nici un efect asupra lui. Ipocrizia si absurditatea imbraca aceasta fiinta umana pe care au facut-o Salvatorul lor si astfel liberalii I se pot inchina. Ca si vorba latina…”Credo quia absurdum”, “Cred pentruca este absurd”.

  Multumesc cerului ca majoritatea americanilor care voteaza este crestina si crestinii n-au nevoie de un fals Mesaiah.

  Candidatura lui este ridicola si n-ar trebui luata in serios de nici un american care poate si stie sa gindeasca.

 4. Stim cu toti ca istoria lumii este in mana lui Dumnezeu . Dumnezeu ii va da un presedinte dupa meritul ei .Daca America nu se pocaeste vai fi vai si iar vai ,cum spunea cineva.

 5. Cand privesc in urma istoria descrisa in Biblie, apoi aceea a atitor generatii de presedinti, ma face sa spun ca nu e deloc usor sa-mi dau cu parerea ce si cum va fi cu unul sau cu altul.
  Pot insa a-l urma pe Samuel, pe David … dar mai ales de la Domnul Isus.

 6. De-acord cu aprecieea ca Obama e un drum mai scurt spre post-crestinism decit McCain. Cred insa ca a NU vota face drumul mai scurt si mai rapid. Va trebui sa ne tsinem de nas si sa votam cu ce-i mai putin rau…Agravant e faptul ca si Congresul amenintsa sa ramina liberal si inca spre extrem-liberal…
  Pina la urma va ceda si Curtea Suprema care va fi “populata” cu judeatori de-aceeasi factura.

Trackbacks

 1. Cer variabil, mai mult noros « B a r z i l a i - e n - D a n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: