Graffiti

In zona noastra se lucreaza intens la largirea autostradei. Vor fi sase benzi pe sens, podurile vor fi mai inalte,taluzurile vor fi frumos decorate cu fresce specifice peisajului inconjurator, etc.

De fiecare data, cand totul este gata si frumos, ma tem ca vor navali “vandalii” cu “arta” lor nascatoare de graffiti. Mazgalitorii acestia reusesc sa naruiasca tot ceea ce este curat, rezultatul muncii a sute de oameni, investitiile de milioane de dolari.

De o vreme, aceiasi teama ma incearca si din cauza unor altfel de “murdarici”, care ne viziteaza blogurile cu presupusele lor “comentarii” puse sa acopere munca noastra sub mazgaliturile lor. Ca si “vandalii” marilor metropole americane, si “pretinsii artisti” se furiseaza noaptea, la umbra unor pseudonime care ne impiedica sa le nominalizam meritele. Ei sunt “geo”, “acelasi”, “crestinul”, etc.

Multumim celor de la WordPress pentru posibilitatea tehnologica de a le sterge contributiile inaite ca ele sa  infecteze privirile trecatorilor.Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: