Obama face istorie

Fara nici o indoiala, astazi am asistat la un moment de istorie in cel mai adevarat sens al cuvantului. Discursul rostit de Obama dupa telburarea iscata de difuzarea unor extrase din predicile pastorului bisericii pe care o frecventeaza a prilejuit un rechizitoriu si o recomandare adresate natiunii din care am venit sa fac si eu parte.

A fost FORMIDABIL! (Daca n-ati ascultat, citit sau vizionat dicursul o puteti face si aici). Pastrati o copie a textului scris. Va fi lectura obligatorie pentru scolile publice din America.

obama

Oare se mai indoieste cineva ca Obama este omul pentru care trebuie sa ne rugam? Talentul sau oratoric si meritele echipei care ii scriu sau ajusteaza discursurile sunt cu mult peste nivelul celorlalti doi candidati la Casa Alba.

Spun: “Trebuie sa ne rugam pentru Obama”, pentru ca nu sunt de acord cu o buna seama dintre pozitiile si recomandarile lui pentru America. Obama poate fi o mare binecuvantare sau un mare pericol. Un singur lucru nu poate fi Obama: nu poate fi o cantitate neglijabila, un nebagat in seama si un neglijat al rugaciunilor noastre.

Doamne, ai mila de noi, dupa mila Ta cea nemarginita.Categories: Stiri din America

9 replies

 1. “Omul O, Barack Hussein Obama, este un costum bine croit, gol pe dinauntru dar foarte elocvent. Nu are un resume, nu are o lista de succese cu care sa se prezinte, nu are experienta, nu are idei originale, nu are o intelegere in felul cum lucreaza economia, nu are intelegere cum lucreaza lumea intreaga ca un intreg, nu are o barbatie specifica, nimic decit ceva abstract, si multe retorici goale lipsite de o substanta reala.

  Nu are nici macar o identitate reala. Este de jumatate alb, parte din el pentru care are repulsie. Restul din singele lui este arab, lucru pe care il ascunde, dar care este dezvaluit de faptul ca numele care i s-a dat este non-African Arabic, iar primul lui nume si cel de mijloc reprezinta felul in care este de trei ori proclamata apartenenta lui Arabica a stramosilor lui din Kenya. Numai o portiune mica de Negru African are din partea bunicei lui Luo, dar care o proclama el exclusivitate.

  Ceea ce nu este insa , nu este din punct de vedere genetic nici macar un strop de singe de African- American descendent al sclavilor Africani adusi in lanturi in America in vapoare cu sclavi. Nu are nici macar un strabun care a fost vreodata sclav. Chiar contrar, stramosii lui Arabi au fost proprietari de sclavi. Pina cind englezii au inlaturat sclavia, pentru citeva sute de ani, cel mai mare business al Arabilor in Africa de Est a fost vinderea sclavilor.

  Lasa aceasta informatie sa fie bine inteleasa. Obama nu este descendent din sclavi, el este urmasul unor proprietari de sclavi. Asa ca el poate sa fie numit acuma un Messiah Liberal , perfect.

  Asta-i ceva ce Hillary nu poate pricepe – cum poate cineva sa vie asa din albastrul cerului senin, si sa fure nominatia democratilor de pe farfuria din fata ei. Obamamania este dincolo de intelegerea si ratiunea politica. Este ca un cult religios, ai caror aderenti sint impotriva crestinismului dar cu toate astea cred in pacatul de origine…doar ca pacatul in loc sa fie specific intregii rase umane este specific in acest caz doar albilor.

  Asa ca Obama a devenit Cristosul liberal al albilor, oferind iertare de pacatul de a fi alb. Nu este nici un alt motiv sau logica dincolo de asta, si nici o lipsa in cazul lui sau vreo gresala de-a lui nu pot sa micsoreze impactul care il are el si nici un argument pe care l-ar putea aduce Hillary nu poate sa aiba nici un efect asupra lui. Ipocrizia si absurditatea imbraca aceasta fiinta umana pe care au facut-o Salvatorul lor si astfel liberalii I se pot inchina. Ca si vorba latina…”Credo quia absurdum”, “Cred pentruca este absurd”.

  Multumesc cerului ca majoritatea americanilor care voteaza este crestina si crestinii n-au nevoie de un fals Mesaiah.

  Candidatura lui este ridicola si n-ar trebui luata in serios de nici un american care poate si stie sa gindeasca.

 2. Cu tot respectul pentru dumneavoastra frate Daniel dar cum putem sa votam pentru Obama care este pro-abortion si cel mai liberal senator din America.Dumnezeu sa ne lumineze.

 3. si versiunea in limba romana cornilescu este frumoasa’ Matei 7:21 ” Nu orisicine spune Doamne ..Doamne va intra in imparatia cerurilor ci celce face Voia Tatalui Meu care este in ceruri – afirma ISUS.

  Matthew 7:21 (The Message)
  The Message (MSG)

  Copyright © 1993, 1994, 1995, 1996, 2000, 2001, 2002 by Eugene H. Peterson
  [The Message at Navpress] [NavPress]

  21-23″Knowing the correct password—saying ‘Master, Master,’ for instance— isn’t going to get you anywhere with me. What is required is serious obedience—doing what my Father wills. I can see it now—at the Final Judgment thousands strutting up to me and saying, ‘Master, we preached the Message, we bashed the demons, our God-sponsored projects had everyone talking.’ And do you know what I am going to say? ‘You missed the boat. All you did was use me to make yourselves important. You don’t impress me one bit. You’re out of here.’

  am citit si ascultat prelegerea lui Osama.
  Toti presedintii americani au avut un limbaj “teologic”
  Cati i-au fost supusi?
  🙂
  O zi sfanta Daniel.

 4. In cazul lui Obama se aplica foarte bine zicala: Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti!
  Dumnezeu sa ne lumineze ca sa alegem corect ce este bine de facut!

 5. Noi votam de obicei republicani.

 6. Draga Wes, tocmai de aceea ma tem si ma rog

 7. Daca Obama o sa fie ales presedinte ,la anul de Pasti nu ne mai salutam cu Happy Easter ci cu ,,Happy Rabbit Day ” 🙂

 8. Votam pentru Obama sau nu?

Trackbacks

 1. Cer variabil, mai mult noros « B a r z i l a i - e n - D a n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: