Liviu Olah

1 Ianuarie 2008, ora 9 p.m. Tocmai am vorbit cu sora Eugenia (Jeni) Olah. Era trista. La inceput de an, fratele Liviu Olah este iar in spital. Sunt vremuri grele in care rugaciunile celor care-l iubesc si iubesc aceasta scumpa familie sunt foarte necesare. Doamne, asculta-ne!Categories: Stiri din America

7 replies

 1. azi marti 15 ianuarie l-am vizitat pe FR.Olah LIVIU am fost impreuna cu Nicu Ciucur Se afla la un Nursing Home in NORWALK California acolo este ingrijit foarte bine Cand am a juns noi era la exerciti apoi l -am luat cu Nicu de brat si am mers pe jos pana la lift are camera la etajul 3 in camera am petrecut mai mult de 2 ore ne-a recunoscut a vorbit cu noi sa ridicat in picioare si sa rugat de trei ori avea un cd cu cantarile frati Groza si a inceput sa cante si dansul are o fata senina si e vesel se afla mult mai bine ne-a spus cel care il ingrijeste Va rog pe toti care il iubiti pe fr.Olah rugati-va Domnului pentru sanatatea dansului

 2. Pentru mine fr. Olah Liviu a fost un Om si multumesc Domnului ca mi l-a scos in cale in noiembrie 1974. A venit la noi acasa in Oradea, m-a luat deoparte intr-o camera si mi-a explicat ca si dansul a fost sportiv de performanta (fusese halterofil) si ca Dumnezeu la chemat la un alt sport, la pescuit de oameni. Eu am fost un peste prins de fr. Liviu pentru Domnul. Ce mult m-am bucurat cand i s-a publicat dosarul pe site-ul lui Daniel Mitrofan. Am vazut inca o data daca mai era necesar ca fr. Liviu a fost, este si va fi un Om. Este un exemplu pentru noi toti.
  Orice ar veni nu te teme Domnul te va pazi!
  Ne vom ruga pentru dvs. si dam slava Domnului cu lacrimi de bucurie ca am avut ocazia sa ne cunoastem inca de pe acest pamant.
  Cu toata stima si dragostea,
  Cornel Bucur si familia.

 3. am fost impresionata de cat a suferit fratele Liviu,ce lucraturi grele ale celui rau, ce greu,nespus de greu i+a fost,
  cat de descumpanit in unele situatii,cand il denigrau pe nedrept,
  cat era dansul de traitor,ce putere avea…de Sus,
  Domnul sa va dea ceea ce stie El ca este mai bun,pentru voi,pentru familia voastra.

 4. Cu placere am aflat de acest blog. Ma intristeaza suferinta fratelui Olah care acum vreo 25 de ani mi-a scris o frumoasa scrisoare din America la rugamintea tatalui meu Sfasie Flore (decedat in 1989). M-am bucurat cand am aflat ca fratele Tunea Ioachim traieste. Nu mai stiam nimic despre dansul din 1987, deci de 20 de ani. Astept sa ma contacteze la adresa eis@k.ro. Dumnezeu sa va binecuvanteze acum la inceput de an. Dumnezeu sa binecuvanteze lucrarea dumneavoastra !

 5. Eu m-am hotarat in inima mea sa-l urmez pe Domnul Isus la predica lui din 31 dec 1976 . Atunci Duhul Sfant , mereu in predica (la Oradea) ii indrepta privirea spre mine ,aveam 16 ani, si cand a facut chemarea iar s-a uitat la mine ,nu pot sa uit acele priviri scrutatoare .Atunci m-am hotarat in inima mea dar n-am putut s-o fac public,eram pt prima oara la Oradea ,eram timid si am facut rugaciunea intre mine si Domnul . Am plecat acasa in Salaj intr-un an nou 1977 cu o noua viata.Slava Domnului. Apoi public am facut -o intr-o ora de tineret la Adunarea Germana din Deva intre prieteni unde am avut curaj ,in 6 febr 1977.
  Ma rog Domnului sa-si aduca aminte spre bine de slujitorul Lui !
  Neemia 13 :14 ,22b, 31b.

  Ps .La prima evanghelizare pe care am organizat-o dupa dec.89 la Vatra Dornei( eram profesor la liceu detasat de la mina ), la Casa de Cultura fr Olah a predicat la fel ,sala arhii plina si pe holuri ,peste 450 de persoane . Dupa aceea am luat masa impreuna ,a fost minunat . CE fain va fi cand Domnul Isus va veni ! Ce partasii minunate vom avea !

 6. Ne rugam pentru fratele Liviu si soara Jeni. Domnul sa ii intareasca si sa-i sprijineasca prin cei dragi alaturi de ei.

Trackbacks

 1. Liviu Olah « Blog crestin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: