Bataie la Betleem !!!

preoti betleem

Pentru un sfert de ora, preotii s-au luat la bataie cu maturile in biserica Betleemului! Vorba aceea: “Pace pe pament intre oamenii placuti Lui!”

Preotii greco-ortodocsi si cei armeni au reaprins lupta lor seculara pentru pastrarea dreptei credinte. Cearta a inceput de la curatenia de dupa sarbatori si motivul a fost “in aer”, scarile unora au trecut in spatiul aerian al celorlalti.

Cititi aici despre uimitoarea isprava. Puteti vedea un mic video la adresa aceasta.Categories: Stiri din America

4 replies

  1. Suntem chiar amatori. Fara de profesionismul preotilor implicati, noi suntem …

  2. Dimpotriva, este vorba de pregatirea bisericii PENTRU sarbatori, deoarece atat Patriarhia ortodoxa a Ierusalimului, cat si Biserica Armeana urmeaza calendarul verchi, iulian. Pe langa aceasta, armenii sint singura biserica care inca praznuieste Nasterea Domnului in aceeasi data cu “Dumnezeiasca aratare”, adica Botezul Domnului.
    Deci, Biserica Ortodoxa a Ierusalimului va praznui Craciunul pe 7 ianuarie stil nou (25 decembrie stil vechi), iar armernii vor praznui “Dumnezeiasca Aratare a Domnului” pe 19 ianuarie stil nou (6 ianuarie stil vechi), zi in care si grecii si arabii ortodocsi de la sfintele locuri vor praznui Teofania.
    Foarte inacurata stirea. Amatorism.

  3. Se intimpla ca la cucerirea Constantinopolului. Atunci teologii discutau ce culoare au ochii Mariei… AStazi in loc sa vada ca in curind va mai fi crestina doar ieslea in Betleem, restul va fi musulman… bietii preoti au uitat ca se inchina aceluiasi Domn.

  4. Cam din acelasi mod de a apara ,,dreapta cedinta ” nu indrazneam sa ne ducem cu colinda la preotul satului ,noi copiii ,,sectantilor” !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: