Scrisoare pentru Osama

Ma gandeam ca nimeni dintre predicatorii Americii nu mai are curaj sa spuna adevarul.. iar pe mine nu ma baga nimeni in seama. Iata ca s-a gasit unul care sa spuna pe o cale directa spre Osama si Islam, ceea ce ar trebui sa stim si sa spunem toti. Apologetica nu trebuie sa fie o materie de studiu la Seminar, ci un mod de viata al crestinilor. Cititi aici sau vizionati pe Youtube, mesajul unui predicator crestin american catre lumea islamica pagana a lui Osama.Categories: Articole de interes general

6 replies

 1. Am fost in multe,aproape toate ocaziie la Bujac in acele vremuri cand Fr.Olah Liviu predica acolo.
  Nu doresc sa supar pe numeni dar am fost aproape cand fr.Liviu a stat de vorba cu initiatorii lucrarii din Bujac,si am prins o afirmatie a fr.Liviu care zicea cam asa;
  M-a urmarit multa vreme acest adevar si acuma pot spune ca si cand au venit sa-l invite la raport…cei ce-l aparau nu erau membri dedicati ai unei adunari care sa fie gata sa stea si sa plateasca daca trebuie intru-n fel sau altul.
  Eu eram simpatizant,puteam sa cant in corul barbatesc sa ma rog,dar nu sa platesc pentru aceasta.Stiu su pe aceea care s-au rugat atunci in prezenta acelui “delegat”
  Dar subliniez,cred ca in Oradea s-a intamplat asa cm zice in Corinteni;cand cineva intra acolo viata lui era data pe fata din cauza Duhului Sfant care locuia in sfintii care se rugau si erau deja dedicati Domnului.

  Vreau sa amintesc acum o ocazie de miercuri seara cand era acolo adunarea si eu lucram schimbul doi.

  Lucram la vagoane si am plecat sa ascult predica si sa stau cu fratii.
  Pe la ora sapte seara a venit in control seful sectiei,Ing.Aromanesei, si a aflat ca nu sunt acolo,m-a asteptat pana cand am venit inapoi(doua ore si ceva…)

  Am aflat ca ma asteapta,si tremuram de frica la gandul ca el asteapta o explicatie despre lipsa mea de la locul de munca.

  -Unde ai fost!
  -am fost la adunare la Bujac…a urmat liniste si ne priveam…bine dute la treaba.nu ar trebui sa pleci de la lucru pentru asta…

  Ok,se stia si in lumea laica despre prezenta si lucrarea Domnului de acolo.

  Dar cei mai multi erau doar entuziasti si simpatizanti.
  Ori cred ca era necesar ca cei care si duceau acolo si credeau on lucrarea aceasta,sa se constitie in tr-o adunare numeroasa asa cum erau deobicei acolo si asa cred ca aceast adunare sa fie o adunare de sfinti,dedicati si care stau si lupta pantru mantuirea oamenilor morti n pacate.

  -Ce s-a intamplat la Oradea se poate intampla oriunde se gasesc oameni nascuti din nou si se roaga cu credinta,consacrati dedicati si persevereaza in rugaciune.Cred foarte puternic acest lucru si astept sa se mai intample curand asa ceva .Domnul poate,si cred ca va face!Aleluia!

 2. desi este un urmas al lui ismael si are cu siguranta din genele lui (vezi genesa 16 :12)DUMNEZEU SI-A REVARSAT DRAGOSTEA PRIN ISUS SI PENTRU el

 3. imi pare rau ca nu ati tradus-o si in romaneste.Inca nu toti stim engleza.I am sorry.

 4. Am invatat de cind eram copil sa ne rugam pentru toti oameni si ca si crestini trebuie sa facem aceasta sa fim o marturie pentru lumea Araba.

 5. Draga Adi

  Mesajul a fost deja afisat si tradus la peste 40 de site-uri din lumea araba. Ei au fost mai receptivi decat presa din America … Poate ca au facut-o cu intentii rele, dar ce ne pasa noua de intentiile lor ?

 6. ma gandeam daca ii traduce cineva lui osama acest lucru…
  ar fi superb sa il avem frate in credinta pe osama, asa cum si apostolul pavel a devenit dintr-un prigonitor un apologet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: