„O jertfă vie“ care a trecut din viață la viață

Gheorghe Ignat

Încă un coleg voluntar decedat, singura vină a fost aceea că nu a putut să stea indiferent față de suferința civililor afectați de război.

Se ducea să ducă pâine în câteva sate recent eliberate, a fost și ultimul lui drum, am un respect imens pentru acest gen de oameni, totuși respectul meu nu îl va aduce înapoi, e trist, mă rog ca Dumnezeu să mângâie familia acestui Bărbat.

No photo description available.


Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Acest razboi a primit binecuvântarea bisericii ortodoxe reușești. Nu stiu cum acești indivizi pot dormi peste suferintele ce le provoc împotriva celor nevinovați. Nu uitați că armata germană pe timpul lui Hitler nu a putut rade orasul Lidice din Chehia din cauza celor nevinovați din oraș. Hitler a reușit numai cu ajutorul unităților militare rusești care luptau pentru ei. Aceștia sunt ei, prin cultura lor. De aceea Putin si biserica ortodoxă rusească au această ură de nedomolit împotriva creștinilor. Ei spun ca ei sunt trădători vestici care nu merita decat moartea. Numai Dumnezeu schimbă inimile. Sa ne rugăm pentru credincioșii adevărați din Rusia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: