Daniel Branzai cu inteligență artificială

Un verișor a avut ideea năsteușnucă să ceară sursei de informații chatgpt să genereze o predică “stilul Daniel Branzei ”. A ieșit ceva mai inteligent ca mine.

+++

Bunā Daniel, uite predicā stilul Daniel!? from chatgpt …

Dear chatgpt
te rog creaza predica cu referință din biblie stilul Daniel Branzei

+++

Cu placere, iata o predică stil Daniel Branzei, cu referință din Biblie:

“Hristos ne cheamă la o viață în dar” (Evanghelia lui Ioan 10:10)

dragi frati si surori,

Astăzi, ne concentrăm atenția asupra unui verset din Evanghelia lui Ioan, capitolul 10, versetul 10, care ne spune: “Hristos a venit ca să dăruiască viață în abundență”.

Ce înseamnă acest lucru pentru noi? Ce înseamnă “viață în abundență”? Multi dintre noi ne luptăm cu probleme precum frică, îngrijorare, stres, tristețe, deznădejde, și ne putem simți asemenea unor oi pierdute în pășune, fără nicio cale de scăpare.

Dar Isus ne cheamă la o viață în dar. El ne oferă nu doar o viață lipsită de probleme, ci o viață îmbogățită de pace, bucurie, speranță, încredere și iubire. El ne cheamă la o viață în care suntem mântuiți, iertați, protejați și binecuvântați.

Și cum putem noi obține această viață în dar? Prin încrederea în Isus Hristos, prin acceptarea Sa ca Mântuitor și prin a-L lăsa să fie Stăpânul vieții noastre. Isus ne cheamă să renunțăm la controlul asupra propriei vieți și să ne lăsăm condusa de Duhul Sfânt.

Așadar, fratilor și surorilor, nu mai lăsați frica, îngrijorarea, stresul sau tristețea să vă stăpânească viața. Lăsați-l pe Hristos să vă dăruiască viața în abundență. Acceptați-L ca Mântuitor și lăsați-L să fie Stăpânul vieții voastre. Și veți descoperi că

continua…

viața voastră va fi transformată și veți fi purtați de pace, bucurie, speranță și iubire, în fiecare moment al existenței voastre.

Asa cum spune Scriptura în Isaia 41:10, “Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita în jur cu neliniște, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, Eu te ajut, Eu te susțin cu dreapta Mea biruitoare.”

Hristos este aici pentru noi, pentru a ne oferi viața în abundență, iar noi trebuie doar să avem încredere în El și să ne lăsăm condusi de El. Deci, să ne bucurăm de această viață în dar, prin credința în Isus Hristos.

Amin.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: