Chemare la atitudine

Bună ziua și un an nou binecuvântat!

În continuarea mesajului din octombrie 2022, revin cu o actualizare și SOLICITARE de sprijin din partea dumneavoastră, conform celor descrise în documentul anexat.

Vă mulțumim anticipat pentru suportul dumneavoastră și vă dorim un weekend plăcut și binecuvântat!

Cu apreciere,

+++++++

Bună ziua!

Vă rog să găsiți anexate prezentului email câteva documente, respectiv:

  1. O adresă de înaintare cu rol de informare-provocare
  2. Anexa nr.1: o descriere sumară a proiectului pe care-l supunem atenției dumneavoastră
  3. Anexa nr.2: un chestionar sumar, pe care rugăm să-l completați, în cazul în care apreciați că s-ar impune o implicare a mediului creștin în această problematică și dacă sunteți dispus să contribuiți în acest sens

Precizăm că acest demers (care este foarte din scurt și într-un format destul de brut, având în vedere că recent am aflat de această dezbatere publică, care însă nu a fost prea mediatizată), reprezintă una din modalitățile în care OCDL dorește să se implice și să contribuie la aducerea în atenția persoanelor care au un cuvânt de spus, anumite aspecte de interes general, dar cu implicații practice – pozitive sau, după caz, negative – la nivelul societății sau a anumitor categorii vulnerabile de comunități.

Timpul este relativ scurt, de aceea chiar și un răspuns succint, de susținere/implicare sau nu, ar fi bine venit, ca să știm cum să ne mobilizăm în zilele care ne sunt în față. În principiu, cu sau fără susținere inițială consistentă, la nivel intern al OCDL analizăm la modul serios pregătirea unui material (folosind Anexa nr.11.1 din proiectul de Raport supus dezbaterii publice), pe care să-l expediem (chiar și numai în nume propriu), pentru a fi înregistrat la nivelul grupului de lucru din cadrul administrației prezidențiale.

Cu mulțumiri anticipate pentru timpul și reacția dumneavoastră, vă asigurăm de întreaga noastră prețuire!

În cazul în care cineva nu dorește să primească astfel de mesaje pe viitor din partea noastră, ne cerem scuze pentru îndrăzneală și vă rugăm să ne trimiteți un mesaj în acest sens, urmând să respectăm dorința dumneavoastră. Pentru cei care simt un imbold și găsesc că această provocare este în acord cu voia și călăuzirea lui Dumnezeu, vom organiza un cadru de lucru, în așa fel încât contribuțiile fiecăruia să fie centralizate, prelucrate și folosite în mod optim, pentru un rezultat cât mai consistent și pragmatic.

Dorim să vă asigurăm, însă, că dorința și motivația care ne animă sunt cât se poate de serioase și responsabile.

Urmează să revenim, după data de 15 octombrie 2022 (data lansării oficiale a OCDL), cu o propunere de colaborare personală și/sau instituțională, după caz, în așa fel încât următoarele proiecte pe care le vom lansa (sau pe care le vom prelua, ca urmare a sugestiilor sau solicitărilor dumneavoastră), să se realizeze într-un cadru organizat, în condițiile și anvergura agreate în prealabil.

Cu deosebită stimă și respect,Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: