Minciuna are picioare scurte chiar și în curtea lui Bill Gates

Bill Gates: „Nu am înțeles că boala Covid are o rată a mortalității destul de scăzută”

Cristi Muresan | 15 Dec 2022 | Sănătate

Bill Gates: „Nu am înțeles că boala Covid are o rată a mortalității destul de scăzută”

Timp de doi ani, Bill Gates a promovat excesiv vaccinurile Covid cerând măsuri din ce mai stricte și în ce mai absurde. Ei bine, dintr-o dată el compară Covid-19 cu gripa sezonieră comună.

Dacă cineva spunea pe Facebook, Twitter & Co că virusul Covid-19 nu este mai rău decât gripa sezonieră obișnuită exista o mare probabilitate de a fi pedepsit pentru asta. Pentru că cenzorii Big Tech au văzut-o drept „dezinformare Covid”. Printre aceștia s-a numărat de curând și avertizorul Covid-19, Bill Gates, care probabil a câștigat o avere cu vaccinurile experimentale datorită sperieturii globale.

Într-un interviu acordat recent pentru promovarea noii sale cărți, Gates a recunoscut că el și experții fundației sale „nu au reușit să înțeleagă că rata mortalității este relativ scăzută și că este o boală care afectează în primul rând persoanele în vârstă, similară cu gripa, deși ușor diferită.” În esență, el spune acum exact același lucru ca acei care au fost etichetați „teoreticieni ai conspirației” în ultimii doi ani.

După cum ma subliniat deja în multe articole, Covid-19 nu reprezintă o amenințare serioasă pentru marea majoritate a populației (în special pentru generațiile mai tinere) , dimpotrivă vaccinurile experimentale Covid comercializate de Bill Gates au efecte secundare pe care nici un alt vaccin nu le-a văzut.

Deci, dacă Bill Gates însuși admite public că Covid-19 ar trebui de fapt tratat ca o gripă normală, cum va reacționa Organizația Mondială a Sănătății (OMS)? La urma urmei, Gates (prin fundația sa) este unul dintre cei mai importanți donatori ai organizației internaționale. Mai mult decât atât, vor recunoaște public guvernele și oficialii din domeniul sănătății din întreaga lume că au reacționat complet exagerat? Având în vedere că Gates folosește un limbaj destul de pasiv în încercarea de a-și minimiza responsabilitatea pentru blocarea și dezastrele legate de vaccinuri, cu greu ar trebui să presupunem acest lucru.Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Test ptr.biserici,!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: