Gheorghe Piperea: Încă o dată, “conspiraționiștii” au avut dreptate. Întreaga politică sanitară globală, în pandemie, a fost condusă de cele 4 ong-uri pe care le deține sau le coordonează Bill Gates

DE AV. GHEORGHE PIPEREA  /   OPINII   /   Publicat: Vineri, 16 septembrie 2022, 15:01   /   Actualizat: Vineri, 16 septembrie 2022, 15:12   /   0 comentarii

ARTICOLE RELAȚIONATE

Presa germană main-stream a descoperit roata, după 8 luni de documentare și anchetă: întreaga politică sanitară globală, în plandemie, a fost concepută și condusă, cu mână de fier, de cele 4 ong-uri pe care le deține sau le coordonează Bill Gates. 

Dar această realitate era la vedere. Era tigrul din sufragerie, pe care aceeași presă main-stream, miluită cu miliarde de statele “civilizate”, pentru a face propaganda plandemiei și a cenzura opiniile libere, rapoartele științifice lucide și analizele de drepturi și libertăți, a refuzat să îl vadă până acum. 

Toată legislația, toată dictatura digitală, întregul apartheid sanitar, au fost concepute și impuse sub hegemonia acestor ong-uri. 

Cum a fost posibil? 

În primul rând, prin digitalizare. Lumea e condusă de la butoane, prin aplicații, algoritmi, inteligențe artificiale, obiecte “inteligente” care ne monitorizează permanent, acțiuni listate la burse și gestionate coordonat de giga-fonduri, datorii, presă americană main-stream și rețele de “socializare” sau platforme digitale de tranzacționare. 

În al doilea rând, prin sponsorizare, lobby, mită și revolving door (ușa rotativă). Întreprinderile și fundațiile lui Bill Gates sunt principalii finanțatori ai OMS. A fost ușor ca OMS să fie transformată în simplu instrument al planurilor demente ale “specialistului” din garaj.

Mai mult, de ani de zile, cadrele OMS se mută și se răs-mută la fundațiile/asociațiile lui Gates, ca într-un continuu du-te-vino prin ușile rotative ale sediilor scumpe din Geneva & elsewhere ale OMS și ale Bill & Melinda Foundation. În plus, Bill Gates a utilizat la greu lobby-ul politic și mita electorală, la Washington, Bruxelles, Berlin, Paris, Londra, Canberra, Ottawa etc. 

În al treilea rând, a fost posibil și cu sprijinul neprecupețit al Chinei și al Rusiei (ce, ați uitat că rușii au fost primii care au scos vakseen contra cou_veed?). 

Sarcastic, dar cele două publicații germane main-stream au mai descoperit că, în ciuda conducerii cu mână de fier a plandemiei, precum și a celor 10 mld dolari aruncați pe sponsorizări, lobby și trafic de influență, cele 4 ong-uri ale lui Bill Gates nu au făcut mare rahat. Chiar și Bill Gates a remarcat, amărât, prin primăvară, că nu a prea făcut treabă bună cu vakseenurile, sperând că va avea mai mare succes la următoarea plandemie. Mai mult chiar, germanii spun că cel care s-a opus cu duritate încredințării gratuite a patentelor pe vakseenuri spre a fi fabricate în și pentru țările sărace a fost chiar Bill Gates. 

Lumea a fost, la propriu, pusă pe butuci de ong-ocrație, care s-a impus prin prostocrație.  Și asta pentru că s-a lăsat de bună voie pe mâna “specialiștilor” și sub controlul fuhrerilor digitali. 

Încă o dată, “conspiraționiștii” au avut dreptate. Văzându-l atât de prezent peste tot pe acest moș decrepit care ne vrea neapărat înțepați de 20 de ori pe an și ne vrea mai puțini, era imposibil să nu observi că ceva e în neregulă . Exceptând cazul în care erai din categoria supușilor prin definiție sau a idioților utili. A complet idioților. 

Dar, mai important, este faptul că nu se putea evita această întrebare, pusă de orice strateg sau om de bun simț: 

cui prodest (cui folosește). 

Politica sanitară din plandemie NU a profitat populației. Altfel, nu ar fi fost șapte valuri, zeci de milioane de decese cauzate de blocarea sistemului sanitar cu politica zero cou_veed a demenților Fauci & co, decesele “subite” sau din cauze 

naturale/necunoscute la 18 ani etc. Dar plandemia a profitat imens celor din big pharma și din big tech, unde Bill Gates & co au acțiuni masive. Mai mult de 10 mii de miliarde de dolari s-au adunat în conturile acestor fuhreri în cei 2,5 ani de plandemie, iar noi am sărăcit și flămânzit. Au profitat enorm și mass-media occidentală, mai ales cea americană, precum și rețelele de socializare, iar democrația a regresat în totalitarism, civilizația s-a înscris pe drumul înapoi către grotă, iar omul s-a prostificat. 

Totul pentru planurile nebunești ale unor indivizi ca Gates (care nu s-a sfiit să facă o simulare publică și ultra-mediatizată a plandemiei cu 3 luni înainte de declanșarea “pandemiei” de sorginte chineză) și pentru prosperitatea de contabil cu mânecuțe a unor birocrați ca Tedros sau Arahat.

Măcar acum: v-ați prins, frați aplaudaci ai creatorilor de crize și dezastre?Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: