Au și ortodocșii uscăturile lor

youtu.be/C-uDyuO2b04

Am primit de la Daniel Azimioară acest scandalizat mesaj. Sper că între timp s-a rezolvat și această sclintire din România.

Conform preotului ortodox profesor universitar dr. Alexandru Stan, Adam nu a existat (din lipsa de dovezi), cartea Genezei e o legenda de la babilonieni fiind vorba de…o metafora si lucrul cel mai ciudat e ca Domnul Hristos nu a purtat păcatele noastre si nu a murit pentru păcatele omului !!!

Mai mult preotul Stan declara ca mantuirea omului din pacat se face prin spovedirea noastra prin canoane si euharistie…!!! Cu alte cuvinte preotul Stan spune ca se poate si fără Hristos folosindu-ne de acele ritualuri inventate de biserica ortodoxă !

In același timp dl preot Stan se dezice de ap Pavel si ap Ioan când vine vorba de afirmația acestora cu privire la ridicarea păcatelor omului prin Mântuitorul Hristos, astfel facand dovada unui ateu si nu a unui ortodox ce se pretinde !

Daca biserica ortodoxă isi insuseste punctul de vedere al acestui preot atunci sa o declare ca sa stim poziția oficială, iar dacă nu atunci să-l anatemizeze pe acest “teolog” si sa se dezica de aceste învățături care dupa înțelesul ortodox pot fi numite eretice !Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: