Joe Biden luat în bătaie de joc de către Elon Musk după ce a citit pe un prompter și ce nu trebuia

Joe Biden luat în bătaie de joc de către Elon Musk după ce a citit pe un prompter și ce nu trebuia

Cojocaru Cristian

17:35 09.07.2022

Elon Musk l-a luat în bătaie de joc pe Joe Biden după ce acesta a făcut o gafă în timp ce vorbea despre noul său ordin executiv, în urma hotătârii Roe v. Wade a Curții Supreme.

Președintele a vorbit după ce a semnat un ordin executiv pentru a oferi protecție femeilor care solicită avort, ca răspuns la inversarea deciziei Roe v. Wade de către instanță pe 24 iunie. În timpul discursului, Biden a citit și instrucțiuni după încheierea unui citat:

„Este de remarcat faptul că procentul de femei care s-au înregistrat pentru a vota și a votat este constant mai mare decât procentul bărbaților care fac acest lucru. Sfârșitul citatului. Repetă linia. Femeile nu sunt fără…”, a spus președintele SUA, Joe Biden.

Președintele Americii luat în bătaie de joc de Elon Musk

Printre cei care l-au luat în râs pe Joe Biden s-au numărat și editorialistul Washington Times, Tim Young, precum și CEO-ul Tesla, Elon Musk. Musk, care se ceartă în public de luni de zile cu președintele, a postat vineri pe Twitter împreună cu un meme:

„Cine controlează teleprompterul este adevăratul președinte!”, se arată în postarea lui Elon Musk de pe Twitter.

Disputa dintre președinte și Musk a început când Tesla nu a fost invitată la un summit EV la Casa Albă în 2021, în ciuda faptului că a reprezentat aproximativ trei din patru vânzări de mașini electrice în SUA în ultimii trei ani.

bătaie de joc
Elon Musk a postat intr-un Tweet un mesaj pentru cel care coordona prompterul

La începutul acestui an, Musk l-a numit pe Biden o „păpușă de șosete umede în formă umană”, după ce președintele a lăsat Tesla în afara unei discuții despre producția de vehicule electrice. Cel mai bogat om din lume a spus anterior că oricui de peste 70 de ani ar trebui să îi fie interzis să candideze pentru funcții politice.

Biden și predecesorul său de la Casa Albă, Donald Trump, au 79, respectiv 76 de ani. Deși SUA stabilește o vârstă minimă de 35 de ani pentru candidații la președinție, nu există o limită superioară de vârstă.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: