Noua Ordine Mondială: De ce au reușit cu carantina ?

După ce n-au reușit cu criza încălzirii globale și cu invazia extratereștrilor, elitele își freacă acum mâinile fericiți că au găsit metoda de a încolona omenirea în dimensiunile unei turme ascultătoare. Spaima de Covid ne-a convins să ne lăsăm duși de „măsurile“ lor pentru „bunăstarea noastră“.

Cum de au reușit?

Vreau să vă dau părerea mea.

Satan știe despre această metodă multimilenară acomodată la specificul firii umane. Omul cedează la compromis când îi este în joc propria bunăstare. Iată ce citim în cartea Iov, cea mai timpurie cronică biblică din istoria omenirii:

„Domnul a zis Satanei: „Ai văzut pe robul Meu Iov? Nu este nimeni ca el pe pământ. Este un om fără prihană şi curat la suflet. El se teme de Dumnezeu şi se abate de la rău. El se ţine tare în neprihănirea lui, şi tu Mă îndemni să-l pierd fără pricină.”  

Şi Satana a răspuns Domnului: „Piele pentru piele! Omul dă tot ce are pentru viaţa lui. Dar ia întinde-Ţi mâna şi atinge-Te de oasele şi de carnea lui, şi sunt încredinţat că Te va blestema în faţă.” (Iov 2:3-5).

Cei stăpâniți de Satan aplică cu succes metoda multimilenară. Singurii care-i vor rezista sunt niște oameni … ca Iov.Categories: Articole de interes general

Tags:

1 reply

  1. Domnul sa va binecuvinteze!Multumim de mesajele dvs. sunt o binecuvantare pentru multi!Fam. Coman – Sibiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: