Patru titluri de azi. Unul despre Moldova

Russian casualties near 15,000…
Stalled Troops Beg for Food…
NEXT: MOLDOVA?
War disrupts GPS in Finland, Mediterranean…Categories: Articole de interes general

1 reply

 1. Evrei 13:1
  ✍️„STĂRUIŢI ÎN DRAGOSTEA FRĂŢEASCĂ ”.

  Evrei 13 prezintă sfatul final al apostolului: „Stăruiți în dragostea frățească” (vers. 1). Pe parcursul epistolei, el a declarat că noi facem parte din casa Împăratului – MARE-PREOT ISUS. Altfel spus, noi suntem frații și surorile Sale. Autorul nu se gândește la cei cărora le scrie ca la un grup de oameni care se ocupă de mântuirea lor în cadrul unei relații individuale cu DOMNUL ISUS, ci ca la o familie sau ca la o casă în care toți sunt mântuiți împreună. Pavel a descris lucrarea pe care o face DOMNUL ISUS pentru noi ca fiind „DRAGOSTEA FRĂȚEASCĂ ”: „Lui nu-I este rușine să-i numească frați” (Evrei 2:11). Așadar, cei credincioși ar trebui să facă unul pentru altul ceea ce DOMNUL ISUS a făcut pentru ei.
   În Epistola către evrei, DRAGOSTEA FRĂȚEASCĂ înseamnă ca frații să se îndemne „unii pe alții” ca nimeni să nu se abată de la HARUL LUI DUMNEZEU (Evrei 3:13; 10:24,25; 12:15-17). În capitolul 13, acest fel de DRAGOSTE include numeroase fapte: primirea de oaspeți (vers. 2), vizitarea fraților, susținerea celor închiși și a celor chinuiți (vers. 3), respectarea legământului de căsătorie (vers. 4), evitarea lăcomiei (vers. 5,6), și rugăciunile înălțate pentru toți oamenii.

  🙌Atunci, și cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta și a ascultat și o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui pentru cei ce se tem de Domnul și cinstesc Numele Lui. „Ei vor fi ai Mei”, zice Domnul oștirilor, „Îmi vor fi o comoară deosebită în ziua pe care o pregătesc Eu. Voi avea milă de ei cum are milă un om de fiul său care-i slujește.” Și veţi vedea din nou atunci deosebirea dintre cel neprihănit și cel rău, dintre cel ce slujește lui Dumnezeu și cel ce nu-I slujește.
  Maleahi 3:16‭-‬18

  AMIN
  O ZI DE CERCETARE.
  Fr Radu 👏
   
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: