Un „leu“ între lei

Samy Tuțac

11tlm201lpoh0mm0aord4mf8  · 

Vă rog luați-vă un minut pentru a citi și apoi rugați-vă pentru bărbatul acesta…

Vă rog să vă opriți un minut pentru a privi această imagine. La ora asta nu îmi pasă prea mult de politică, nici măcar de ceea ce vor crede unii, iar acesta nu este o postare politică. Este pur și simplu ceva la care vă încurajez să vă gândiți.

Vă puteți imagina greutatea pe care trebuie să o simtă? Noi toți ne gândim la familiile noastre, la bisericile noastre, la prietenii apropiați și uneori simțim că greutatea lumii este asupra noastră. Mă gândesc că atunci când a candidat pentru acest rol era dispus să își asume orice, dar amploarea a ceea ce trăiește acum trebuie să fie paralizantă. Și pentru unii, ceea ce face nu este întotdeauna corect.

Mă întreb cum ar trebui să se ocupe de toate? Oare când capul lui se pleacă în sfârșit pe pernă noaptea după conferințe de presă și întâlniri, după ce încearcă constant să-și protejeze țara, oare plânge? Este speriat? Este chiar capabil să doarmă? Poate să-și liniștească mintea? Oare stă de vorbă cu Dumnezeu când e singur?

Indiferent ce simțiți față de președintele Zelenski vă îndemn să vă uitați la această fotografie și rugați-L pe Domnul să vă înmoaie inimile și rugați-vă pentru el. Mai mult ca oricine și mai mult ca oricând are nevoie de susținere în rugăciune. El poartă greutatea țării lui pe umeri și nu cred că acum cineva ar putea s-o facă mai bine.

Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze Ucraina! Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze și România!

+++++

[VIDEO] President Zelensky’s Heroismby Rabbi Tzvi Sytner

WATCH NOW ᐅ


Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. “bombardarea” spitalului de maternitate din Mariupol de către armata rusă (după informația dată vestului de către Zelensky)…văzută dintr-o altă perspectivă (textul e în limba germană, dar se poate opțional traduce în mai multe limbi, printre care și română, engleză…) :
    https://www.anti-spiegel.ru/2022/russland-bombardiert-eine-geburtsklinik-marianna-und-die-neue-brutkastenluege/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: