Putin și butonul atomic

Ce-ați simțit când ați auzit ce a făcut președintele Putin? Vă dați seama că trăim vremuri de împliniri profetice? Este cazul să ne întoarcem la cartea profetului Daniel.

Dacă primele trei fiare din Daniel 7, care simbolizează imperiile mondiale, pot fi descrise prin metafore din lumea animalelor, cea de a patra este … „altfel“!

Daniel 7:7. După aceea m-am uitat în vedeniile mele de noapte şi iată că era o a patra fiară, nespus de grozav de înspăimântătoare şi de puternică; avea nişte dinţi mari de fier, mânca, sfărâma şi călca în picioare ce mai rămânea; era cu totul deosebită de toate fiarele de mai înainte şi avea zece coarne.

Babilonul, Medo-Persia și Grecia au înfățișrea unui leu, unui urs și a unui pardos (leopard). Pentru cea de a patra, Imperiul Roman, nu s-a găsit nicio înfățișare. Ea este dincolo de sălbăticia fiarelor sălbatice, un monstru „nespus de grozav de înspăimântător și de puternic“.

În prima lui fază, Impariul Roman a fost foarte puternic, dar totuși … omenos. În cea de a doua lui fază, cea pe care o vedem renăscând sub ochii noștri în Europa, el este dincolo de orice închipuire de distrugător. Asta pentru un simplu motiv: are la dispoziție nu forța omenească, ci energia armelor atomice!

Artiștii grafici au încercat zadarnis să o ilustreze. Ea este dincolo de orice „fiară“ din istorie:

Putin a pus armele atomice în poziția de maximă alertă. Europa i-a răspuns că are și ea arme atomice. China și Coreea au și ele arme atomice. Israelul are și el arme atomice. SUA are și ea arme atomice. Iranul se grăbește să aibă arme atomice.

Se anunță o conflagrație nemaipomenită și de neimaginat. Dumnezeu a anunțat-o încă de acum aproape 2500 de ani.

Scape cine poate! Scape doar cei care se pun sub protecția infinit de puternică a … Mielului. Nu degeaba i se spune „Salvatorul“!Categories: Articole de interes general

4 replies

 1. Care credeti ca este ultima fiara ?
  Rusia si aliatii ei ?
  Sau
  europa – nato ?

 2. Privirea sus, de acolo vine izbavirea! Sa fim gata, ei ne pot doar ucide cu bombele lor DAR daca nu ne sfintim clipa de clipa, avem de Cine ne teme.

 3. Așa este frate Pavlik. Eu sper însă ca să plecăm sub protecția Mielului înainte de a veni fiara a patra. Domnul să aibă milă de aleșii Săi. Mi-am făcut deja bagajele și aștept în fiecare zi, chiar în fiecare clipă.

 4. Asa este frate Daniel. Aveti dreptate- nu degeaba i se zice “Salvatorul”!
  Dar tot El a spus:” nu va temeti de cei ce ucid trupul si apoi nu mai pot sa faca nimic!”… -deci si asta e o posibilitate. Sa nu avem sperante desarte ca noua nu ni se poate intampla nimic. Oricum se intampla doar ce si cat ingaduie Mielul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: