Șansă rară – Sponsorizare pentru emigrarea în America

Organizațiile de ajutor social european estimează că s-ar putea să fie în jur de opt milioane de oameni care să părăsească Ucraina în caz că Rusia se va impune.

În Ucraina trăiesc aproximativ 500 000 de români (estimativ). Probabil că unii nu vor dori să mai stea acolo din aceleași motive.

Biserica noastră, Bethel Baptist din Anaheim, California se oferă să ajute românilor baptiști ce vor să se reașeze în America în aceste condiții. Providența face ca America să primească cu vize umanitare de urgență oameni veniți din astfel de zone de conflict. Este șansa vieții pentru unii să vină în America.

Dacă cunoașteți astfel de familii sau persoane vă rugăm să le comunicați această posibilitate. Faptul că acest blog este creștin evanghelic va face ca mesajul să ajungă prioritar la frații noștri de credință. Sponsorizăm și păstori cu biserica toată.

Puteți să ne contactați direct (danbranzai @ yahoo.com) sau puteți să ne scrieți prin Societatea Misionară Română, care are oameni pe teren în România.

Australia îndepărtată a și anunțat că va considera o prioritate absolută să dea vize de intrare pentru refugiații din Ucraina. Am putea oare face noi mai puțin ca ei?

Domnul cel mare și bun să ne ajute să fim o binecuvântare unii pentru alții.Categories: Articole de interes general

4 replies

 1. Bună seara!!! Pace domnului , vreau să vă rog frumos , ajutați pe familia noastră,avem nevoie de sponsor ,suntem din Ucraina,acuma în România cu tranzitul, așteptăm să facem pașapoarte,noi suntem 13 ( treisprezece persoane) dor nu avem bani 💸 ca să comparăm bileteni din România la America ,dor si aici ca să cumpărăm,este tare scumpe ,cu vizele de refuziați , este femeia din America,care vrea să ne ajute. Vă rugăm frumos ajutați ? 9(nouă inși) din familia noastră nou pașapoarte biometrice,și așteptăm când la basade Ucraineană o să înceapă să ne facă, cum o să înceapă să facă,o să anunțem pe dumneavoastră!!! Scriți vă rog frumos,o să puteați să ne ajutați? Așteptăm răspunsul ….?🙏

 2. Bună seara!!! Pace domnului , vreau să vă rog frumos , ajutați pe familia noastră,avem nevoie de sponsor ,suntem din Ucraina,acuma în România cu tranzitul, așteptăm să facem pașapoarte,noi suntem 13 ( treisprezece persoane) dor nu avem bani 💸 ca să comparăm bileteni din România la America ,dor si aici ca să cumpărăm,este tare scumpe ,cu vizele de refuziați , este femeia din America,care vrea să ne ajute. Vă rugăm frumos ajutați ? 9(nouă inși) din familia noastră nou pașapoarte biometrice,și așteptăm când la basade Ucraineană o să înceapă să ne facă, cum o să înceapă să facă,o să anunțem pe dumneavoastră!!! Scriți vă rog frumos,o să puteați să ne ajutați? Așteptăm răspunsul ….?🙏

 3. Mulțumesc frumos. Fratele Dobrescu este un om deosebit. Chiar prin faptul ca s-a ostenit sa facă o completare așa de bine documentată dovedește că “discuțiile au continuat de-a lungul istoriei până azi”. Îi mulțumesc și-ți mulțumesc și ție.

 4. Pacea Domnului Isus Hristos!
  Frate Daniel, dupa ce am vizionat “Agape DFW 02-19-2022 (Daniel Brânzei)”, vreau sa va semnalez un articol postat pe resursecrestine.ro care face referire la Biblia cu explicatii…

  https://www.resursecrestine.ro/studii/227038/autorul-epistolei-catre-evrei-este-apostolul-pavel

  Va rog sa ma iertati pentru modul de abordare.
  Har si Pace!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: