BSSO la București

Este clădirea bisericii in care am crescut, iar tatăl meu a fost păstor. Am mai vizitat-o la răstimpuri cu musafiri din America sau Canada.

BBSO este totuși cea mai mare surpriză. Două elemente îndrăgite până acum separat suprapuse în mod neașteptat. Trăim încă o vreme a minunilor.Categories: Articole de interes general

2 replies

 1. Mi-ar fi plăcut să vă răspund.
  Mi-ar fi plăcut sa vă spun ceva despre violența verbală, despre ura deghizată sub aparențe de râvnă duhovnicească …
  Mi-ar fi plăcut să vorbim puțin despre orgoliul firii pământești care împroașcă în jur dispreț.
  Mi-ar fi plăcut să vă spun ceva despre smerenia care tace crezând și despre mândria care condamnă atotștiutoare.
  Mi-ar fi plăcut, dar … nu pot, pentru că v-ați ascuns vitejește sub anonimatul mișelului care lovește murdar din umbra anonimatului. Iar cu anonimii n-ai posibilitatea unui dialog, pentru că ei doar se fac că există, nefiind de fapt sau fiind ceva doar în tărâmul mlăștinos al nimicurilor.

  Get Outlook for iOS
  ________________________________

 2. Trist, foarte trist, fr Branzei. Ati inceput sa imbatraniti ..degeaba. Covidul si-a facut efectul. Am vazut ca deja va considerati un fel de guru care a a avut parte de o luminare speciala, o experienta asemanatoare apostolului Pavel. La dumneavoastra se simte mandria “pocaiasca”, nu smerenia. Sunteti doritor de publicitate, asa sa frant si Iosif Ton la batranete. Atentie Mare. Confundati inchinarea cu distractia, biserica cu clubul, sau Cenaclul Flacara.Ce urmeaza? Dans, bautura…substante, sodoma? Nu de distractie au nevoie tinerii ca sa nu-i pierdem, ci de pocainta bisericii, de focul si prezenta Duhului Sfant. Fr Vasile Branzei nu cred ca i-ar fi acceptat in biserica. Vai de fratii invarta ai bisericii. Cred ca nu se mai regasesc in noua tendinta, noua “resetare a biserililor evanghelice”. Cu mahnire, un biet pastor din Romania.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: