Mulțumiri la final de an – Un centru de “primire și distribuire”

În această ultimă zi din 2021 mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la apariția acestui blog. Materialele trimise de voi ne-au îmbogățit pe toți, dovedind și ilustrând importanța fiecărui mădular în trupul lui Christos.

La mai mult, la mai bun, la mai înalt spre slava Lui!

Pentru cei e doresc un pic de răsplată și „acum și aici“, iată ce am primit de la cineva căreia i-am mulțumit pentru contribuția ei financiară pentru acest blog:

„Multumesc si eu pentru ca va faceti timp sa postati.
De mai bine de 10 ani am luat cu mine blogul dumneavostra peste tot pe unde a ingaduit Domnul sa ajung (Brest, Paris, Luxemburg si acum inapoi in T.).

Mi-a fost de mare ajutor spiritual vorbind intr-o perioada cand puteam fi foarte influentata negativ, studenta fiind intr-o tara straina. Si predicile din ultima vreme sunt foarte adanci. Îmi doresc ca Dumnezeu sa vi se descopere si mai mult si astfel sa impactati si mai multa lume.
Va doresc multe binecuvantari.“Categories: Articole de interes general

4 replies

  1. Să trăiești veșnic! Mulțumesc pentru sfaturi.
    De ce NC?

  2. Ne obișnuim cu covidul ca și câinele fierarului cu scânteile. La Dallas casele s-au scumpit mult . Vrem să vină din California doar republicanii 🙂 Eu vă recomand NC ! Și dacă vă pensionați România ! La Mulți Ani !

  3. Mulțumesc, Wes. Pe la noi este iar un val de Covid. M-a făcut sa aman o vizita la Dallas, unde vor mulți să se mute. Să le spun să nu se ducă?

  4. La Mulți Ani ispravnicului ,colaboratorilor și cititorilor acestui blog ! Slavă Domnului Isus că te-a mai lăsat să-l administrezi ! Sănătate !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: