Ești mai bogat ca Ion Țiriac!

sursa foto:  expresspress.ro

Ajuns la 82 de ani, Ion Țiriac afirmă că miliardele pe care le-a făcut nu i-au cumpărat ceea ce și-a dorit cel mai mult: ‘O familie adevărată’

Ajuns la 82 de ani și numărându-se printre cei mai bogați oameni din România, fostul mare tenisman, Ion Țiriac, are, totuși, un regret.

Ion Țiriac afirmă că, deși a ajuns să aibă o avere de invidiat, nu a reușit să-și întemeieze o familie adevărată.

„Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere.

Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 08:00 dimineața, să termin la 17:00, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe.

Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a afirmat Ion Țiriac, în cadrul unui interviu acordat unei reviste a pasionaților de Porsche, conform Gazeta Sporturilor.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: