Cătălin Iuga – Covid în Dubai

Pentru cei care nu știți, Cătălin Iuga este una din bujiile motorului spiritual care a pus în mișcare lucrarea tinerilor româno-americani din ultimele două decenii și mai bine.

Pentru cei care știți, bărbatul acesta tânăr, mânat mereu de noi și temerare inițiative, este acum “cantonat” în recluziune pentru încă zece zile de tratament pentru Covid și refacere în Dubai. Herdean, tovarășul său de drum, a fost afectat mai puțin afectat și a plecat spre America.

Singurătatea și teama de reacția copiilor cu care obișnuia să se roage zilnic pentru cei cu Covid l-au prăbușit vremelnic într-o stare de nesiguranță și tristețe.

Valer Monafu ne-a înlesnit o întâlnire în trei pe Facetime și i-am spus că sunt gata să mă duc să-l iau acasă. A înțeles gluma neputincioasă, dar a știut imediat să aprecieze intenția.

Dacă sunteți prietenii lui, căutați-l și voi pe Facetime. Nu-i dați timp să simtă că ne este departe.

Are parte de una din cele mai bune îngrijiri medicale din lume și Dumnezeu l-a luat de mult sub paza Sa. Intensificați rugăciunile voastre!Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Fr.past. Daniel B. : Fiți Binecuvântat! Și dvs. și subiectul acestui articol, fr. nostru în Crist: Cătălin Iuga, ai cărui copii iubiți, îmi sânt nepoți…! Ne rugăm neîncetat, ca Bunul Dumnezeu… Dumnezeul lui Israel (vecin acestor meleaguri)…. să se îndure, să-și facă milă și să aducă vindecarea! Căci : ”ale Lui sânt Cerurile și Pământul”- Ps.89:11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: