Toate vaccinurile nu vor mai fi justificate începând cu 20/10/2021: informații verificate

Am primit de la sora Brașov următorul anunț:

Uniunea Europeană a aprobat (https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299) 5 terapii care vor fi disponibile în toate spitalele din statele membre pentru a trata Covid. Aceste terapii sunt aprobate prin decret al Consiliului European (Parlamentul European) și vor fi în vigoare începând cu 01/10, deci vor fi distribuite puțin câte puțin în jurul datei de 20/10.

Vaccinurile au fost aprobate în „formă experimentală provizorie”, cu toate acestea, întrucât prin decret va exista prescrierea obligatorie a acestor 5 medicamente noi, utilizarea vaccinului va fi oprită.

Prin urmare, înțelegem de ce toate statele au spus „între septembrie, este necesar ca …”. Știau deja totul.

Trebuie sa ai rabdare. Nu acceptați niciun șantaj. Fii răbdător. Acum că ivermectina a fost re-autorizată, nu mai este nevoie de un vaccin. Sunt vești excelente.

Institutul Pasteur recunoaște eficacitatea Ivermectinei. La unii oameni, o singură ingestie ar putea eradica tot materialul genetic al SARS covid-19. Citiți bine și împărtășiți.

Vești bune: ivermectina este acum recunoscută științific ca un medicament eficient pentru profilaxia și tratamentul covid-19 de către cercetătorii de la Institutul Pasteur din Franța. Rezultatele studiului lor au fost publicate în revista EMBO Molecular Medicine pe 12 iulie 2021, deci sunt recente.

O analiză a rezultatelor altor cercetări publicate în American Journal of Therapeutics solicită cu tărie, cu dovezi justificative, să înlocuiască liniile directoare ale agenției de sănătate și să includă ivermectina ca standard de îngrijire. Guvernul lui Macron știa asta …


Fii sănătos și nu ezita să îi încurajezi pe cei care nu vor să fie vaccinați.

https://www.lettre-docteur-rueff.fr/dr-rueff-biographie/Categories: Articole de interes general

4 replies

 1. Eu sunt un alt Cristi, nu-mi pot schimba numele, dar mă diferenţiaţi pentru că îl scriu cu literă mică. Am citit documentul la care se dă link, este disponibil în multe limbi, printre care şi româna, şi din păcate nu este prea încurajator, în sensul că în cele 5 terapii aprobate nu se găseşte nici ivermectina, nici hidroxiclorochina, medicamente ieftine care si-au dovedit eficacitatea, ci toate cele 5 terapii sunt pe bază de produse noi, lucru care mă face să cred că este aceeaşi strategie ca şi cea cu remdesivirul, medicament nou produs de Gilead, foarte scump şi ineficient, promovat intens în timp ce hidroxiclorochina, medicament mult mai ieftin şi eficient a fost pus la zid. În continuarea documentul se dă şi o listă cu medicamente deja existente, dar nici printre ele nu am găsit hidroxiclorochina sau ivermectina, din păcate.
  Repet, nu mă confundaţi cu celălalt Cristi, cel cu C mare.

 2. D-le Cristi, imi cer scuze, argumentele dvs. nu sunt documentate si ca atare nu exista. Insa va dau dreptate, era usor sa verificati veridicitatea:

  https://www.pasteur.fr/en/ivermectin-alleviates-covid-19-symptoms-animal-model

  https://www.embopress.org/doi/full/10.15252/emmm.202114122

  Cand atacati asa violent, de la inaltimea staturii dvs., faceti ceva mai mult efort in elaborare.

 3. Nu stiu de unde tot scoateti prostiile astea. Chiar nu exista nici un filtru sa le verificati.

  Invermectina este un antiparazitar. Ce are asta cu un virus? Este ca si cand ai bea clor pentru ca ala dezimfecteaza!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: