“Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză. Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint.”


Marian Grigore

Nimeni nu se aștepta la asta…

PRO TV în ȘOC!! AU CREZUT CĂ LE VA FACE JOCUL DE-A PANDEMIA. “ANTRENORUL DE GENII” A ARUNCAT PROtv ÎN AER.IATĂ BOMBA DATĂ DE FLORIN COLGEAG ÎN DIRECT:

“Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză, Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint.”

Invitat al Știrilor Pro TV, profesorul Florin Colceag, cunoscut în toată țara drept „antrenorul de genii”, a fost chemat să vorbească despre școala în pandemie. Doar că, spre uluirea totală a celor doi cititori de prompter de la Pro TV, care se așteptau ca profesorul să cânte în corul bocitoarelor la catafalcul democrației, demonizând indisciplinații care nu poartă mască, Florin Colceag le-a dat cel mai neașteptat răspuns.

Îndemnați, probabil, prin cască, să-i taie rapid macaroana, cei doi prezentatori nu au putut, să-i închidă gura. Iar mesajul său a fost:„Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză, Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint. Nouă ni s-a creat o psihoză. Nu o pandemie. Psihoza este creată de aceleași încercări de a ne scoate din mediul real, și a ne arunca undeva în mediul virtual. Este o psihoză la nivel mondial.

Nu toată lumea minte, însă există un sindrom, ”sindromul Stockholom”, în care oamenii s-au prins în joc, iar ei se joacă de-a ceva în continuare”.

Un moment penibil care a adus aminte de o altă „performanță jurnalistică” a unor ziariști.. În 2017, invitat la DIGI 24 să spulbere Referendumul pentru familie, dădea o replică rămasă antologică: „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”.Categories: Articole de interes general

3 replies

  1. ADEVARUL ADEVARAT

  2. Bravo d- ul Iulian Colceag, Dumnezeu sa va binecuvånteze 🌹🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: