Dr. Adrian Cacovean: Nu se poate stopa epidemia cu un vaccin eficient 39%. Mincinoșii la conducerea lumii

DE DR. ADRIAN CACOVEAN  /   OPINII   /   Publicat: Duminică, 25 iulie 2021, 18:10   /   1 comentarii

ARTICOLE RELAȚIONATE

La o rată de succes a vaccinării de 39% premierul Israelului – care impune dictatura Vaccinului – va avea 39% protejați și nu va stopa epidemia chiar dacă obligă la vaccinare tot ce suflă în Țara Sfântă. Minciuna oficială este contrazisa de eficienta vaccinarii de doar 39%.

Vaccinul [care numai vaccin nu e!] anti-Covid-19 produs de Pfizer/BioNTech are o eficiență de doar 39% în prevenirea infecțiilor. – după cum relatează și ActiveNews […]  Datele publicate de Marea Britanie, arătau că vaccinul a avut o eficiență de 88% eficientă împotriva unei forme simptomatice de boală. – scrie presa. Ha, ha, ha!

Poate dacă vaccinează după regula de 3 simpla, la 39% eficiența, pentru 39 imuni înțeapă 100 sănătoși, ca sa aibă 100 imuni (conform superstiției că vaccinatul e imun) trebuie să vaccineze vreo 263 cetățeni. Realitatea este alta, 39% eficiența nu este dată de vaccinare ci de trecerea naturală prin boală de cele mai multe ori înainte de vaccinare, altfel, dacă faci boala vaccinat fiind, faci forme mai grave și ajungi la spital. Cineva trebuie să-i explice regula de 3 simplă premierului Israelului cum că dacă eficiența vaccinării este de 39%, la 80% vaccinați ai circa 30 % protejați. Dacă se vaccinează toți ai 39% protejați. De unde o iau ceilalți, chiar dacă ai face simultan lșa toți cetățenii vaccinarea? De la unul cu boală în curs asimptomatică sau de la unul cu boala în incubare sau de la primul cetățean infectat care intră în Israel. Actual premierul israelian a transformat Israelul în leprozerie covidă și aceasta este denumirea țării cât timp guvernanții ei se comportă astfel în numele marketingului pandemic și a cum va fi etichetat ce se întâmplă acum în anii ce vor urma.

*

Teză de doctorat, titlul: Sănătatea animalelor de laborator supuse experimentelor medicale, comparație cu sănătatea animalelor libere. Notă cheie, sănătatea amărâților din lagărele naziste. Orice legătură cu ce se întâmplă oamenilor acum este pură întâmplare și tendențios conspiraționistă!

Acest articol – în care niște fact-cekărși anonimi vor sșo îl contrazică pe expertul mondial Geert Vanden Bossche – este mincinos. Vaccinatii sunt sursa principală și rezervorul de infecție și mutații, ei umplu reanimările în țările în care vaccinarea atinge cote de 60 și chiar 80%. Vaccinarea nu oferă imunitate 100% și pe viață cum oferă trecerea naturală  prin boală, dimpotrivă, scade imunitatea. Rezervorul de boală este vaccinatul, care poate face repetat boala, pe când cel ce are imunitate prin trecerea prin boală nu mai redevine sursă prin reîmbolnăvire. O să se termine și mitul vaccinurilor, mai ales cele noi pandemice la duzină, neomologate. Apropo, ce vorbesc în articol nu este despre vaccinare ci despre marele experiment pseoudovaccinal, care vrea să transforme cu forța omul în șobolan de laborator. De când șobolanul supus experimentelor de laborator este mai sănătos decât celălalt, liber? Nu știți soarta cobailor? Ce pățesc pe parcursul experimentelor? Treaba voastră, eu v-am spus și sper să nu fi avut dreptate! Dumnezeu cu mila, că voi nu știți ce faceți, nici ce ați semnat înainte de înțepare!

Se pare că toate știrile oficiale de pe parcursul epidemiei s-au dovedit minciuni oficiale și invers, adevărurile etichetate de activiștii pandemici drept fake news au ieșit la suprafață ca adevăr. Fact-cekerii cenzurează netul tot în baza minciunilor oficiale inițiale. Ei știu una, că Pământul e plat și cine spune altfel este redus la tăcere!Categories: Articole de interes general

2 replies

  1. Stimabile domn,

    Sunt un fost cititor și urmăritor al blogului dumneavoastră din urma cu ceva ani. Am încetat a va urmări și nu pot decât sa ma felicit pentru decizia mea văzând acum ce informații eronate aruncați pe gâtul cititorilor. In comentariu anterior apare un link legat de distinsul chirurg cu pricina, anchetat pentru înșelăciune, taman cu poțiuni tămăduitoare de covid… dacă un simplu search pe google lămurește situația impostorului de fata, ma întreb ce v-a împiedicat sa nu comiteți greșeala de a împrăștiați gunoaie pe propriul blog? Nu vreau sa cred ca la fel va pregătiți și pe tru mesajele de la amvon.
    (Am fost făcut atent de către cineva cu privire la aceasta postare, nefiind vorba nicidecum de o inconsecventa in a nu va urmări blogul)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: