Armata rugăciunii rămâne în tranșee!

Ca unul care am fost pe drumul acesta și am beneficiat de ajutorul rugăciunilor, mă atașez acestui mesaj al unui frate de suferință. Domnul ne-a plasat într-o circumstanță în care ne măsoară dragostea de frați și dependența totală de El. Și tu trebuie să iei examenul acesta. Ia câteva minute zilnic și roagă-te pentru cei aflați în grea încercare. Domnul te așteaptă!

Belei Traian

 Inițial nu am vrut sa fac aceasta postare , pentru ca e o chestie intima , e suferința mea , dar vad ca sunt totuși nevoit sa intervin. Ma aflu pe un pat de spital , de la secția de infecțioase a spitalului din Sibiu și ma lupt cu Covidul. Am avut și parte de masca de oxigen , iar tratamentul este anevoios și foarte puternic .

Am lângă mine un coleg de rezerva , care este profesor de karate . Centura neagra cu 5 dani. E praf . Obosește după 5 pasi. E mai grav decât mine . Ma uit pe geam și la 5 minute trece câte o ambulanta . Spitalul e plin , iar personalul medical este peste așteptări, oameni dedicați și implicați conduși de medicul Barlutiu , sefa sectiei de infecțioase.

În tot acest timp citesc ca oamenii nu mai vor restricții, ca își vor viețile înapoi. Și eu vreau asta , dar cu sănătate și bucurii. Nu am vrut sa ajung aici , nu am ales eu virusul asta . Reveniti-va fraților. Pericolul nu a trecut . Dacă vreți sa vedeți cum e , veniți pana la spital , eu va aștept, fără mască.

Sa fim sănătoși cu toții și sa învățăm ceva din încercarea asta și sa reușim sa ajungem Sfânta sărbătoare a Învierii lui Hristos bucuroși și cu speranța învierii , asa cum ii sta bine unui creștin autentic.

Exista și o parte bună a acestei încercări . Afli dacă ai prieteni , care țin la tine . Eu știam ca am , dar am avut surpriza sa vad ca sunt mult mai mulți. Oameni care ma suna zilnic și cărora nu o sa le pot mulțumii niciodată îndeajuns.
În concluzie …..protejati-va , și fiți responsabili. Pericolul nu a trecut , iar spitalul e de evitat ……credeți-mă.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: