Fratele meu de la Suceava – Ce face Daniel?

Ce face Daniel?

Publicat pe 17 februarie 2021 de suceavaevanghelica

Este în clasa a 4-a și s-a oferit să se roage pentru pastorul Daniel Brânzei din Anaheim, California. Eu am cerut întregii clase, la ora de religie, să se roage, însă el a solicitat să se roage personal . S-a rugat. A fost o rugăciune în care spunea des, Daniel. Pur și simplu, Daniel, de parcă era colegul lui de bancă. O spunea cu respect, dar într-un fel nu prea întâlnit la noi la români. Știa pentru cine se roagă pentru că le-am arătat elevilor o fotografie. Nu-l știu chiar atât de bine pe pastorul Daniel Brânzei dar sunt convins că dacă ar fi fost de față nu ar fi fost defel deranjat de acest mod personal de adresare. Oricum, în clasă a fost o manifestare a Împărăției lui Dumnezeu. Pentru un pastor baptist s-a rugat un elev ortodox, din ramura Oastea Domnului, care învață la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava, care funcționează într-un spațiu penticostal. Superb!

Luni, 15 februarie, elevul m-a întrebat: ce face Daniel? Direct, neaoș și cu o sclipire în ochi, inocentă, din nou Daniel. Fără să clipesc i-am zis că nu mai este la spital. 

Mărturisesc uimirea și umilirea acestei știri. Urmăresc zilnic Suceava Evanghelică și prețuiesc oamenii care se ostenesc acolo. Nu mi-am închipuit însă că voi găsi așa ceva. Dumnezeu să răsplătească pe toți educatorii care cresc copiii în învățătura rugăciunii.Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Minunat exemplu!🙏🙏🙏

    Sent from my iPad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: