Amintiri cu sfinți – Alexandru Cherecheș

Mare surpriză! Autorul canalului „Hrană pentru suflet“ a demarat înregistrări cu fragmente din cărțile “Amintiri cu sfinți”! Le voi prelua aici pentru a mări aria de vizibilitate.

Este tributul unei generații în strict necesara transmitere a ștafetei. Am văzut că există deja 15 episoade. Trebuie sa le facem pe toate. Ele vin la noi din vremea creștinismului practic și molipsitor, nu academic și plictisitor. România persecutată producea valuri după valuri de convertiți. Oameni fără educație teologică, dar cu școala vieții erau irezistibili în convertiri, plantarea de biserici și mărturie fără frică.

Cine au fost ei? Vom afla împreună. Am să vă solicit însă pe toți să contribuiți printr-un “fund me”. Primele episoade au fost realizate prin jetfă și dragoste.

Pe voi vă chem la angajare și cheltuială. Ce cinste! Să colaborați cu Wurmbrand, Marcu, Cure, Sfatcu și toti ceilalti spre consacrarea și inspirarea noii generații!

https://gofund.me/a8c3a0dd

https://www.gofundme.com/f/amintiri-cu-sfinti-wurmbrand-popovici-cure?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf+share-flow-1Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Fr. Daniel Scuze: în cea ce mă privește: ori fără Cherekeș, ori fără mine… Deocamdată.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: