Rugaciuni pentru Daniel Brânzei

Spitalul St. Jude aduna la secția Infecții Respiratorii pacienții de la o serie de alte spitale mai mici din vale. Sunt oamani care n-au fost tratați bine s-au au intrat prea tarziu în tratament. Ieri și azi noapte câțiva au murit.

Eu sunt încă aici.

N-am dormit mult. Am căutat și eu lămuriri. Cred că au fost si sunt rugaciunile credintei.

Acum cateva mii de ani, un bărbat infertil riscand să ajungă un pom tomnatic uscat fără rod, și-a trăit criza lui existențială. Dumnezeu l-a scos atunci afară în noapte și i-a arătat mulțimea stelelor de pe cer: “Așa va fi sămânța ta. Ca nisipul marii care nu se numară va fi sămânța ta!”

Avraam a ajuns acolo “tatăl tuturor credincioșilor” și oricine are credința adevărată va merge “în sânul lui Avraam!”

Zilele acestea, mulți oameni s-au sculat să se roage. Dacă ar fi facut-o în numele cultului căruia îi aparțin sau a culturii specifice cultului lor, la nivelul gardurilor denominaționale care ne despart, Dumnezeu nu i-ar fi băgat în seamă. Au facut-o însa la nivelul nalt al credinței. A fost o mișcare a credinței fiilor lui Avraam!

Au fost mișcările credinței, faptele credinței. Dumnezeu nu rămâne indiferent la credință. Slava Lui pentru toate mișcările credintei de pe planeta aceasta!

Mulțumesc tuturor și fiecăruia care v-ați rugat pentru mine. Astazi sunt darul vostru de la Dumnezeu pentru credință.

Mulțumesc frumos!


Categories: Amintiri, Articole de interes general

Tags:

41 replies

 1. Rodica dragă
  Ca întotdeauna ești prea bună și îngăduitoare cu mine. Dumnezeu ne crește mereu, așa cum spui și tu. Asta este harul și șansa noastră cea foarte mare.

 2. Mirel dragă
  Ai cuvintele unui doctor de suflete. Se vede că Dumnezeu te-a calificat și pe tine prin suferințe. Fii binecuvântat cu toți ai tăi.

 3. Mulțumim pentru funile de credință cu care ne-ați ținut și tras înapoi Mare lucru să ai pe aproape oameni ai lui Dumnezeu plini de credință! Domnul să te țină tot așa, frate Ioan Știr.

 4. DUMNEZEUL CEL ATOT PUTERNIC SA-TI DEA BIRUINTA POTRIVIT PSALMULUI 91 =.AMIN=

 5. DUMNEZEUL NOSTRU cel Mare Minunat Sfint si Atotputernic sa fie slavit laudat premarit si inaltat in veci de veci caci in indurarea sa cea mare n-ea Ales ca sa fim ai Lui Pt. Totdeauna …Mare Dumnezeu avem .Multumesc si Eu Domnului Pt. Ca a gasit cu cale sa va mai lase un timp printre noi ca sa ne fiti de folos noua care va ascultam cu atita drag .El stie intodeauna ce face niciodata nu greseste laudat sa fie El .ne rugam Domnului Pt.dumneavoastra si sotia va Domnul sa va intareasca si sa va dea sanatate in trupurile slabite…DUMNEZEUL Lui Avram Isac si Iacov si DUMNEZEUL nostri sa va binecuvinteze in continuare..Amin.Amin .

 6. Și din ” însorita Canadă” iubite frate Daniel, rugăciunile noastre sunt înălțate către Cel ce a promis că: ” până la bătrânețea noastră El va fi Același, până la căruntețele noastre ne va sprijini! Ne-a purtat, și tot vrea să ne mai poarte…”( Isaia 46:4 )
  Atotputernicul Tată, să îți fie Binevoitor și să îți vindece toate bolile tale și ale scumpei tale soții!
  ” De multe dureri are parte cel rău, dar cel ce se încrede în Domnul este înconjurat cu Îndurarea Lui!”( Ps 32:10)
  Așteptăm ca prin Îndurarea Domnului să ți se înmulțească Harul și să-l împarți cu cât mai mulți prin scrierile de care Dumnezeu îți face parte prin Călăuzirea Duhului Său!
  Domnul păcii să fie cu tine și casa ta!
  Cu dragoste,
  Aceeași frați în Cristos Domnul,
  Letiția & Cristian Necula

 7. Fiecare om care se apropie tot mai mult de Dumnezeu traieste si devine o marturie tot mai puternica pentru indurarile lui Dumnezeu, de necuprins pentru mintea alergatorului cotidian istovit in efemer.

  Daca as fi foarte aproape de Dumnezeu as intelege mai mult acum. Vad bucuria apropierii de Domnul ca un dar continuu de viata pentru Viata.

  Meditatiile si rugaciunile si sperantele si binecuvitarile ce iti clocotesc in inima vorbesc inca o data despre maretia Creatorului.El nu ne lasa ! Doar ne apropie tot mai mult de El cu gingasia si dragostea unui Tata Bun.

  Dorinta ca Domnul sa mai ingaduie binecuvintarile aduse de tine pentru gloria Sa si salvarea si alinarea multora, este urarea mea calda de bine pentru tine, Dana si toti cei ce trec prin felurite incercari.

  Cu dragoste,
  Mirel Tepes

  Incerm sa-mi linistesc inima in rugaciunea asteptarii , in prezenta Sa…

  Maranata!

 8. Domnul Isus sa va binecuvinteze.
  Ne rugam și noi împreună cu Biserica pentru dumneavoastră.sunteti iubit și apreciat și în rândul bisericilor penticostale. Sanatate

 9. Domnul sa va binecuvinteze.

 10. Și noi in Suceava ne rugam ptr Dumneavoastra fr Daniel! Suntem Crestini după Evangheliei și am beneficiat mult de scrierile și mesajele spirituale, și ne rugam ca Domnul Sava mai lase sănătos pentru creșterea noastră spirituală! Și noi suntem sigur ca El poate și ne rugam sa o facă,dacă este voia Sa. Noi nu credem in Domnul numai ptr ceea ce ne face, ci ptr ceea ce este El ptr noi! Va iubim și va cerem Domnului sa va faceți bine!

 11. Ne bucurăm foarte mult de veștile pe care le auzim. Dumnezeu să fie slăvit în toate! Binecuvântarea Lui să fie peste d-voastră și peste casa d-voastră.

 12. Frate Daniel, Biserica Emanuel Calvary Chapel din Sacramento va sustine in rugacune. Cind veniti la Sacramento va asteptam in vizita.

 13. frate daniel biserica ucraineana evangelica va sustine in rugacune impreuna cu familia noastra isaia 41;10

 14. -Gabriela Stoia

 15. Totdeauna ați fost darul lui Dumnezeu pentru mine! ♥️

 16. Trecem prin multe si nu intelegem dece!…
  Nu intelegem deoarece pe Pamant toti oamenii sunt Copii,
  majoritatea Babies, sau inca nu sunt Nascuti din Nou!…

  Nu ma cunoasteti dar va iubesc ca Frate
  prin Isus Hristos Mantuitorul nostru!

  Aceasta suferinta este un atac trecator al satanei, etc.!…
  Noi apartinem Cerului, Lui Isus Hristos, etc.!…
  Pe pamant este mare nevoie de Dumneavoastra!…

  Diavolul nu mai are niciun drept asupra noastra, only temporar,
  atat cat ii ingaduie Dumnezeu, Sfanta Treime!…

  Rog pe Tatal Ceresc sa va faca sanatos si voios,
  indoit de cum ati fost inainte, ca pe Iov!…

 17. “Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă și va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă. Ai tăi vor zidi iarăși pe dărâmăturile de mai înainte, vei ridica din nou temeliile străbune; vei fi numit Dregător de spărturi, Cel ce drege drumurile și face ţara cu putinţă de locuit.”
  Isaia 58:11‭-‬12 VDC
  Frate Daniel, Domnul te va tine intre noi. A luat destui predicatori buni in ultima perioada, ” Nu ti-am dat Eu porunca aceasta? Intareste-te si imbarbateaza-te!”

 18. Frate Daniel Barzilai, Sunteți înainte de toate un om, nu v-a fost rușine sa ne împărtășiți și părțile slabe și trăirile avute și prin această suferință. Vă mulțumim și vă apreciem enorm! Sunteți înzestrat cu un talent scriitoricesc care împletit cu lumina Domnului și înțelegerea scripturilor sunt ca un izvor in deșert. Nu cred că realizați pe deplin ce mulțimi hrăniți zilnic pentru că vorbiți cuvintele Lui Dumnezeu! Ne bucurăm că sunteți mai bine. Domnul să va dea o vindecare completă!

 19. Pace frate Daniel
  Si noi cei din Reggio Emilia Italia va suntem alaturi si va sustinem in rugaciune inca din primele zile de cand am aflat de suferinta prin care treceti
  Asteptam cu nerabdare ca Domnul sa lase vindecare si mangaiere
  Cu drag Costel Soldan si intreaga
  Biserica Betel Reggio Emilia

 20. Nu cumva pe fratele Daniel îl cheamă BRÂNZEI și nu BRÂNZAI?!?…
  Vindecare, Sănătate și Binecuvântarea Lui Dumnezeu peste fratele Daniel!!

 21. Frate Daniel, daca Dumnezeu ingaduie si va da zile, imediat dupa externate cautati sa incepeti terapia hiperbara intr-o barocamera, ca sa evitati eventuale sechele. Am avut covid si am facut hiperbara ca sa-mi refac plamanii. E scump, dar se merita! M-am recuperat in totalitate. Har, pace si multa sanatate!

 22. Acum sunt inca in genunchi, dupa ce am incheiat rugaciunea pt.dumneavoastra…va recomand sa cititi cu credinta(nu ca nu stiti ce scrie in el)si lasati sa va transforme puterea ce sta in spatele autoruitatii Psalmului 46si el va va transforma!!!

 23. Dommul sa va intareasca si sa va dea vindecare .

 24. Dommul sa va intareasca si sa va dea vindecare .

 25. FR.DANIEL toate lucrurile sunt sub controlul Lui Dumnezeu , stim ca El nu ne lasă la greu cu atât mai mult acum când sunteti in vale , ne rugam Dlui sa va întărească si sa va vindece pe deplin, lucrarea dv pe acest pământ nu s- a sfârșit, Dzeu se indura de copiii Lui. Fiti binecuvântati!

 26. Ne rugăm ca Domnul Dumnezeu sa va întărească, să vă dea putere și vindecare! Domnul, Vindecătorul nostru sa va ridice din patul suferinței să va dea pace iar Duhul Sfânt sa va mângâie inima! Suntem cu sufletul alături de dvs! Fiți tari și binecuvântați!

 27. Dumnezeu să se atinga de dv si de sotia dv, sa vă vindece pe deplin așa cum s- a atins si de noi si ne-a vindecat.Avem un Dzeu mare , cu El vom birui!Ne rugam pt dv si avem credinta ca va veti face bine si veti sluji cu mai multa ardoare pe viitor.Dzeu sa va binecuvinteze!

 28. Noi nu cadem de oboseala, Pentru ca intristarile noastre usoare de o clipa, lucreaza in noi o greutate vesnica de salva, pt. ca nu ne uitam la lucrurile care se vad…..,etc Dumnezeu sa se atinga de voi frate, si de noi, nea atins odata in acelasi timp.

 29. Mulțumesc frumos, Mihaela. Exact vorbele de care aveam nevoie.

 30. Our prayer to our father is to give you and your family health, strength and peace that only He can give. We love you

 31. Frate Branzei, cum sa nu rugam? Intr-adevăr astăzi sunteți darul lui Dumnezeu pentru credința noastră.
  Deuteronom 33:26-28.
  Insanatosire grabnica ,va doresc.

 32. God knew Abraham would pass his test of faith with flying colors. But He wanted Abraham to see it.
  May God help us all be willing to have our faith tested if so He chooses, and let the world see what only God can do. A tested faith is a priceless faith.
  Constantly praying for you, for God’s light, peace and hope in that hospital room, for the Holy Spirit’s constant presence, and for Jesus’ loving arms to carry you.

 33. Suferintele acestea prin care treceti va transforma nu numai pe dumneavoastra. Ne transforma si pe noi cei care privim. La un moment dat Domnul Isus ajunge intr-un loc unde nu poate face minuni. Si Cuvintul spune ca din cauza necredintei lor- a oamenilor din jur. Extraordinar lucru credinta asta … Dumnezeu sa ne transforme in oameni ai creditntei ca sa isi posta face lucrarea in noi si prin noi…Sanatate!

 34. Fr Daniel, prea multi ne’au parasit pina acum, prea multi padtori si slujitori. Mai aveti multe sa ne impattasiti si ne rugam pt prelungirea anilor. Amin!

 35. Dumnezeul Slavei,sa va întărească sănătatea si credinta.
  Stiu ca inca de la concepția fiecaruia dintre noi ,Domnul a scris ptr fiecare un nr de zile înainte de a fi vreuna dintre ele.(Ps139)
  Fiti tari si gata teama.
  Dumnezeu va veghează!
  Ne rugam🙏🙏🙏✋

 36. Ne rugam in continuare,zi si noapte, God,sa va dea o insanatosire grabnica amandurora.Nu va lasati batuti,aveti credinta in Dumnezeu,EL”va va tamadui negresit.Habacuc,2-1,2,3.Amin.

 37. E frumos să văd în dumneavoastră un om al lui Dumnezeu chiar și în aceste situații. Dumnezeu să vă aducă vindecare deplină, să vă întoarceți cu bine în familie. Fiți binecuvântat 🤗

 38. Bunul Dumnezeu sa se indure de tine si sa te tamaduiasca pe deplin si cat mai curand frate Daniel. Ne rugam impreuna cu biserica mai departe pentru tine si pentru sotie.

Trackbacks

 1. 🙏Rugaciune pentru Daniel Branzai‼️ – CrestinTotal.ro
 2. Rugaciuni pentru Daniel Branzai. Dumnezeu să lucreze și să vindece! | Ciprian I. Bârsan
 3. Stăruitor apel la rugăciune pentru prietenul și fratele nostru iubit Pastorul Daniel Brânzei și soția dânsului, sora Daniela. - Lumini pentru suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: