Pe urmele rugăciunilor

La secția de urgență unde am ajuns azi, le-am spus celor ce ma ingrijau:

“Mă rog pentru voi de un an de zile și iată-mă că acum am eu nevoie de voi. Sunt păstor și ne rugăm cu biserica sistematic pentru cei care îngrijesc în prima linie pe timpul acestei epidemii de Covid. “

M-a surprins răspunsul lor: “Tu ai nevoie de noi doar acum, dar noi avem nevoie de tine întotdeauna. Mulțumim frumos “

+++

Dimineața am lăsat-o pe Daniela la un spital. Seara m-am dus eu la altul. Nu prea sunt paturi. Nu- i opresc decât pe cei mai gravi. Eu n-am fost niciodată un tip grav. Sper să n-am pneumonie și să mă lase acasă.

Tipul acesta de situații sunt cele în care trebuie să te relaxezi, să te detașezi și să te transformi într-un simplu spectator care admiră ce face Dumnezeu. Am învățat-o de la Richard Wurmbrand. Am văzut-o apoi la Vasile Branzai, tatăl meu și, foarte de curând, la fratele Taloș.Categories: Articole de interes general

Tags:

15 replies

 1. Reblogged this on romoflorin and commented:
  Să ne rugăm pentru fratele Daniel Brânzei

 2. Domnul sa va dea sanatate, pace si respiratie usoara.

 3. Dumnezeu sa vă întărească și să vă însoțească și pe aici, prin valea plângerii. Florile pe care le găsiți în vale, nu le veți găsi niciodată pe munte. Fie ca incercarea aceasta să vă apropie și mai mult de Domnul. Multă binecuvântare.

 4. Doamne Isuse stim caci mijlocesti pt fratele Nostru iubit Daniel sora Dana te rugam mangaie si vindeca.

 5. Domnul să vă binecuvinteze, să vă întărească în sănătate și putere prin harul Său nespus de felurit; de altfel prin rănile Lui am fost vindecați (cu toții), Glorie Domnului!

 6. Ne rugăm pentru dumneavoastră, frate Daniel!
  Vă apreciez și vă respect foarte mult. Îi sunt foarte recunoscător lui Dumnezeu că a îngăduit să vă cunosc îndeaproape. Sunteți persoana care mi-a influențat cel mai mult viața. Domnul să vă binecuvinteze!

 7. Am fost nespus de binecuvântată prin ascultarea predicilor dvs.
  Ma rog si astept ca Domnul sa lucreze si aici la mântuirea celor ce sunt in planul Sau, iar apoi Cuvântul Sau sa răsune din nou cu putere si anul acesta de indurare, iar bunăvoința Domnului sa se reverse din plin peste casa dvs si peste noi toți.
  Sanatate si multe binecuvântari!
  Insănătoșire grabnică 🙏🙏🙏

 8. FRATE DANIEL, NE SUNTEȚI FOARTE DRAG,DOMNUL ISUS SĂ VĂ BINECUVINTEZE ȘI SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ. NE RUGĂM FIERBINTE PENTRU DV.DOMNUL ISUS SĂ VĂ AJUTE SĂ IEȘIȚI BIRUITOR.VA SALUT CU PS 20.HAR SI PACE DE LA DOMNUL ISUS.

 9. Planurile Domnului nu sunt planurile noastre dar va purtam in rugăciune si cel care are viata in mâinile sale să o de-a din belșug. Fie familia dumneavoastră binecuvântată de Domnul Isus.

 10. Știm, ca toate lucrurile lucrează, spre binele nostru, de aceea ne rugam ca Domnul, sa și ia slava și din încercarea aceasta, și harul Lui sa va însoțească și sa va dea sănătate, după voia Sa! Predicile dv. Ne îmbogățesc și ne ajuta în creșterea spirituala! Multe binecuvântări!

 11. Domnul sa va binecuvinteze cu sănătate si putere. Si sa va ajute sa treceri biruitori.

 12. Ne rugam… ce altceva putem face. Si de fapt este singura solutie pentru orice problema am avea. Domnul sa va țină in mina Lui puternica . Poate ca ați ajuns acolo doar sa ii încurajați pe cei ce lupta zilnic cu aceasta boala. Însănătoșire grabnica!

 13. Ne rugam… ce altceva putem face. Si de fapt este singura solutie pentru orice problema am avea. Domnul sa va țină in mina Lui puternica . Poate ca ați ajuns acolo doar sa ii încurajați pe cei ce lupta zilnic cu aceasta boala. Însănătoșire grabnica!

 14. Să vă binecuvinteze Domnul cu multă sănătate și să vă țină la fel de credincios! Am avut bucuria de a vă cunoaște personal, deși pe fugă intr-o vizită scurtă in USA cu ocazia unei conferinte la Grace, sper să ne putem vedea din nou cu ocazia unei “predici adevărate”, așa cum ziceați dvs. Sunteți în rugăciunile noastre!

Trackbacks

 1. Pe urmele rugăciunilor | Ciprian I. Bârsan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: