Lumea revelațiilor lui Sali Sabri

Sali Sabri

Diverse (20)

1. Unul dintre promotorii “eliberărilor și a vindecărilor” era singur în mașină cu masca pe gură. Cred că a avut o revelație specială. Și eu am avut o revelație instantă când l-am văzut. 

2. Adrian, unul dintre prietenii mei apropiați, a avut și el o revelație specială, a vrut să fie original și mi-a trimis următorul mesaj: “Voiam să iti urez un Crăciun fericit și nu voiam să copii un mesaj generic de pe net.

Sănătate, fericire și multe bucurii alaturi de cei dragi!
Cu drag,
Janina”

3. Am primit sute de mesaje, cu revelații nu glume, de aceste sărbători. Nu le-am deschis. Mi-a fost de ajuns să citesc una sau două și astfel le-am înțeles pe toate. 

4. După ce am citit ultima știre despre Ravi, am avut o rugăciune specială, tot printr-o revelație specială: “păzește, Doamne, pe robul Tău, de dorința după faimă. Păzește-mă, Doamne, de popularitate, de aprecieri exagerate, pazește-mă, Doamne, de tot ce este lumesc. Ajută-mă, Părinte, să-ți fiu credincios, să te slujesc și atunci când nu mă vede nimeni”

5. Un usrist mi-a scris “Crăciun fericit”, eu i-am răspuns “Hristos s-a născut, în urmă cu 2000 de ani”. Mi-a dat unfriend pe loc. Și el a avut o revelație.

6. Ieri am primit una dintre cele mai bune vești pe care le poate primi o familie. Sunt minunate sărbătorile astea!Categories: Articole de interes general

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: