Sali Sabri – scurte cu bătaie lungă

Diverse (10)

1. Azi dimineață am auzit-o pe doamna învățătoare cum îi certa pe copii pentru că au șters tabla. Tabla? Care tablă? Când au fost ei în clasă? M-am prins după ce mi-am băut cafeaua că era vorba despre tabla virtuală. La un moment dat și vocea doamnei mi s-a părut tot virtuală, ca vocea de pe google maps. Ne virtualizăm cu viteză!

2. Robert Sighiartău a driblat întrebarea cu privire la parteneriatul civil pentru cuplurile gay. I-a reușit, Iohannis l-a pupat, un pupic virtual bineînțeles, iar bistrițenilor le-a dat mingea printre picioare.

3. Unii dintre prietenii mei au trimis ceva pentru unele familii necăjite din orașul nostru. Merg cu un frate să le cumpărăm alimente și lemne. Pe ei nu i-a infectat virusul virtualului, ei nu vor telefoane și zoom-uri, ei vor pâine cu margarină.

4. Am aflat că la Oradea se deschide o altă biserică evanghelică, nu erau destule goale, ba chiar unele sunt prea mari și mai este loc de pescuit. Vor începe întâlnirile noului locaș pe zoom, că oamenii trebuie să se obișnuiască cu virtualul.

5. Pentru multe biserici noile reglementări, cea cu masca și distanțarea, nu sunt probleme. Noi ne adaptăm rapid. Oricum mulți dintre noi aveam o mască pe care o purtam doar duminica. Iar cu distanțarea nu avem probleme pentru că unii dintre noi eram tari ca piatra și iuți ca săgeata și înainte.Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. ”Scurte cu bătaie lungă”- comentariu: ingenios și dureros!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: