Un portat care-și apără … credința

Destainuirile unui jucator chemat de Radoi la nationala: “Eu sunt pocait. M-am botezat la 18 ani si mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu”

Destainuirile unui jucator chemat de Radoi la nationala: "Eu sunt pocait. M-am botezat la 18 ani si mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu"Foto: Facebook / Astra Giurgiu
Portarul Astrei Giurgiu, David Lazar, traieste marea bucurie a vietii sale: a fost convocat la echipa nationala pentru prima data.

“Sincer, visam, speram, dar eram asa, in dubiu, daca voi fi convocat. Il tot vedeam pe selectioner in tribune la meciurile noastre de play-off, iar asta imi dadea o motivatie in plus”, a spus fotbalistul giurgiuvenilor.

Portarul crede ca religia sa l-a ajutat in viata.

“Eu sunt pocait, cum zice lumea, dar nu apartin niciunui cult. Pur si simplu, la 18 ani, cand m-am botezat, mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu. Sunt casatorit cu Damaris, avem doi copii, Ianis David de 4 ani si Sara Maria de 3 ani, si sunt un om implinit.

Fotbalul nu e decat o meserie pentru mine, prin care incerc sa avem un trai decent, dar pe care incerc sa o fac cat mai bine, cat mai onest. Si uite ca Dumezeu m-a ajutat. Visam cu ochii deschisi sa ajung la nationala si sunt fericit ca mi s-a implinit”, a spus Lazar pentru gsp.

Ultima data cand a aparat pentru nationala Romaniei a fost in 2012, cand a fost convocat la echipa de tineret.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: