Un virusolog chinez CONFIRMĂ teoriile ‘conspiraționiștilor’

coronavirus

Un virusolog chinez CONFIRMĂ teoriile ‘conspiraționiștilor’: COVID-19, produs în laborator de armata Chinei comuniste

Publicat: 
Actualizat: 

Dezvăluiri bombă care aruncă în aer tot ce se credea despre coronavirus. Li-Meng Yan, virusolog chinez și doctor la Southern Medical University – o universitate afiliată armatei Chinei comuniste, susține că noul coronavirus nu a apărut din natură.

Virusologul a explicat de ce crede cu tărie că noul virus a fost făcut într-un laborator din Wuhan. Li-Meng Yah a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Fox News, că supervizorul ei de la Universitatea Hong Kong, Leo Poon, i-ar fi cerut încă din luna decembrie să investigheze mai multe cazuri similare cu SARS ce au apărut în China.

Ea mai spune că inițial supervizorul ei a sfătuit-o să-și ducă mai departe ancheta, dar că ulterior i-a cerut să păstreze tăcerea. După câteva luni, în luna aprilie, cercetătoarea a fugit în SUA, precizând că se teme de represiunea Chinei comuniste.

Potrivit declarațiilor făcute de virusologul chinez, coronavirusul nu ar trecut direct de la lilieci la oameni, ci e mai probabil să se bazeze pe un virus provenit de la lilieci. Ea mai spune că COVID-19 a fost descoperit și e deținut de armata Chinei comuniste, scrie Antena 3.

Chinezii susțin însă că declarațiile virusologului nu sunt adevărate și neagă descoperirile. La mijloc e un adevărat mister legat de cine spune adevărul, conform Mirror co uk, care arată că cercetătoarea e contrazisă de oficialii chinezi, însă că aceasta ar fi declarat că se teme pentru viața ei și că întreaga ei indentitate ar putea fi ștearsă, iar ea ar putea dispărea. Iar situația din China nu e unică. Și medicii din România care au alte opinii decât cele oficiale sunt contraziși de autorități și cenzurați de platformele precum Facebook sau Youtube.Categories: Articole de interes general

1 reply

Trackbacks

  1. Un virusolog chinez CONFIRMĂ teoriile ‘conspiraționiștilor’ — B a r z i l a i – e n – D a n – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: