Primul scop al pandemiei iese la iveală acum: unificarea piețelor europene de capital! Mergem spre renașterea Imperiului Roman în forma lui finală!

„Cine ține baierele pungii ține hățurile omenirii!“
Totul începe și se termină cu banii! Această unificare deschide drumul spre pașii următori: unificarea juridică aproape că s-a făcut, unificarea militară trebuie să apară (fără America și NATO), unficarea de drepturi cetățenești (apariția „cetățeniei europene“) și alți pași pe parcurs. N-a fost greu să se promită României o sumă uriașă, știindu-i capacitatea foarte mică de absorbție a fondurilor europene. Puteau să-i ofere plus infinit, că tot aia ar fi fost. Mulți vede, puțini pricepe!

++++

Coronavirusul schimbă RADICAL modul de funcționare al Uniunii Europene: vești uriașe pentru omenii de afaceri

Publicat:  23/07/2020 07:14
romania-insider.com
romania ue comisia europeana

Uniunea Europeană va propune în următoarele zile ”soluţii rapide” pentru liberalizarea reglementărilor pieţei de capital, pentru a încuraja investiţiile în companii afectate de criza coronavirusului, potrivit unor documente publicate miercuri, transmite Reuters.

Propunerile vor include reglementări mai relaxate referitoare la finanţarea analizelor efectuate de brokeri privind companiile mici şi mijlocii şi ridicarea restricţiilor pentru tranzacţiile cu instrumente derivate în domeniul energiei, informează News.ro.

Deşi obiectivul imediat este criza coronavirusului, multe dintre schimbări sunt aşteptate să devină permanente. De asemenea, sunt aşteptate şi alte schimbări, UE intenţionând să construiască o Uniune a Pieţelor de Capital şi să concureze cu Londra post-Brexit, ca centru financiar.

Schimbările reflectă o serie de modificări rapide ale reglementărilor bancare, pentru a asigura continuarea creditării pentru companii şi a gosposăriilor afectate de măsurile de distanţare.

”Statele membre ale UE au fost grav afectate de criza economică rezultată în urma pandemiei de Covid-19. Acest lucru necesită o reacție rapidă pentru susţinerea participanţilor de pe piaţa de capital”, arată documentele în fază de proiect.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: