Ca în zilele lui Noe … Vaccinare pentru un altfel de viață!

Domnul Isus a profețit că finalul va plonja omenirea într-o neascultare care va produce o degenerare asemănătoare cu cea cunoscută pe vremea lui Noe.

Mulți comentatori biblici spun că cea din vechime a fost datorată contaminării codului genetic uman cu „încuscrirea“ produsă de „fii lui Dumnezeu“ care s-au îndrăgostit de fetele oamenilor. Oricare v-ar fi părerea, rezultatul a fost acesta:

„Dumnezeu S-a uitat spre pământ şi iată că pământul era stricat, căci orice făptură îşi stricase calea pe pământ.“ (Geneza 6:12).

Nu, nu știu precis că geneticienii moderni au luat deja contactul cu „extratereștrii“ și că ne pregătesc un viitor genetic comun cu „reptilienii“! Astfel de cunoștințe sunt mult peste nivelul meu de informații. Ceea ce văd însă din ce în ce mai clar este că „geneticienii“ vor neapărat să ne vaccineze! Ei caută un pretext, născocesc o criză sau folosesc o criză pentru a băga în sânge niște substanțe alterante. Ce-or avea ei cu sângele nostru ?!!

Niște oameni de ștință corecți avertizează oamenii de pretutindeni de „meniul miraculos“ care ni se pregătește. Dacă mai aveați nevoie de câteva motive ca să refuzați vaccinarea viitoare, iată încă 58 de substanțe incluse în el. Unele vă pot altera codul vieții, vă pot produce schimbări imposibil de înlăturat, iar altele vă pot provoca moartea. Fiecare poate fi înțeles prin link-ul inclus. Apăsați pe fiecare și veți afla.

+++

Vaccine Inserts
If you need a really good reason to support your decision to not vaccinate… here are 58 good reasons.

Reading the VACCINE INSERT is the first step towards informed consent!Categories: Articole de interes general

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: