Predicați Cuvântul!

„Nu era el Lumina, ci el a venit ca să mărturisească despre Lumină“.

Să ne ferească Dumnezeu de predicatorii „originali“! Noi suntem chemați, nu să fabricăm, nu să producem, ci doar să răspândim adevărul. Toată viața îi cităm pe autorii cărților Bibliei și, după ei, pe cei ce au vorbit la rândul lor despre adevăr, în felul lor și în felul nostru. Marele nostru „secret“ cunoscut de toată lumea este că sperăm ca ideile noastre să fie preluate de cei care ne ascultă și duse mai departe cu traiul și cu graiul, din generație în generație. Cu alte cuvinte, nădăjduim să fim … copiați.

Pe cei ce nu ne aduc „învățătura aceasta“, nu trebuie nici să-i primim în casă, nici să le spunem: „Bun venit!“ (2 Ioan 10).

Cel mai „original“ predicator din istorie, cel care ne oferă mereu noutăți care depășesc revelația Scripturii, este cel ce-și răspândește învățăturile lui, nu ale Domnului. Numele lui este …Satana.

Ioan 8:44 Voi aveţi de tată pe diavolul și vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș și nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbește din ale lui, căci este mincinos și tatăl minciunii.


Categories: Articole de interes general

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: