Viitorul în Noua Ordine Mondială – L-am primit de la Nicolas Dima – un român cu trecere la Washington

ROG CITITI ACEST MESAJ. ESTE FOARTE ACTUAL CU CE SE PETRECE ACUM IN LUME!

Da, se pare ca Bill Gates si altii ca el s-au “inspirat” din aceste “indicatii” date de … “Guvernul Mondial(!?!) cand propovaduia ca suntem prea multi pe acest pamant si trebuie sa ramanem doar vreo …. 500 de milioane sau, poate, o fi zis, de fapt, …. 500 de … milionari si noi, ca prostii, n-am inteles bine! 

Acesta este viitorul nostru, stabilit de multă vreme…
 
„O NOUĂ EPOCĂ A RAȚIUNII”
Monumentul MISTERIOS care stabilește numărul maxim de oameni pe Terra, în viitor- Pietrele îndrumătoare din Georgia
  
Ghidul de piatră din Georgia este un monument enigmatic din granit, situat în regiunea Elberton, statul Georgia. 
 
Cunoscut și sub numele de American Stonehenge, monumentul are aproape 6 metri înălțime și este alcătuită din 6 plăci de granit, cântărind în total circa 109 tone.
Dar detaliul cel mai uimitor al monumentului nu este dimensiunea lui, ci ceea ce e gravat pe el: Zece reguli pentru o „epocă a rațiunii”.
Aceste reguli sunt asociate cu Noua Ordine Mondială, depopularea masivă a planetei, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate etc.
Autorii acestor îndrumări au cerut să rămână anonimi și, până în prezent, dorința lor a fost respectată.
Pe monument este gravată totuși o semnătură: R.C. Acestea sunt inițialele Ordinului Rozicrucienilor (Rosenkreutz Christian în germană, sau Rose Croix în franceză), adică Crucea Trandafirului, un ordin alCavalerilor Templieri, precursorii masonilor.
Iar broșura Ghidului de piatră din Georgia semenționează că Joe H. Fendley Senior, președintele companiei Elberton Granite, precum și alte persoane implicate în construirea monumentului au fost masoni. Să fi fost acesta motivul pentru care acești oameni au fost selectați de către sponsorii anonimi ai monumentului?
Misterioșii finanțatori au lăsat un text care explică motivele din spatele acestui ghid în piatră, scopul lor devenind foarte clar. Textul descrie o lume ideală, la fel cu cea imaginată de societățile oculte. Monumentul este deci dovada legăturii dintre societățile secrete, elita mondială și planul pentru o Nouă Ordine Mondială.
 
Monumentul
Sculptat în granit albastru, monumentul din Georgia este menit să reziste testului timpului şi să comunice cunoştinţe pe mai multe nivele: filozofice, politice, astronomice etc. Este compus din patru blocuri mari de piatră, pe care sunt gravate zece reguli de viaţă în opt limbi: engleză, spaniolă, rusă, swahili, hindusă, ebraică, arabă și chineză.
Pe partea de sus a structurii este inscripţionat un mesaj mai scurt, în patru limbi antice: babiloniană, greaca clasică, sanscrită şi hieroglife egiptene. Trebuie ştiut că aceste patru limbi antice au o mare importantă în învăţăturile şcolilor de mistere oculte, precum Francmasoneria şi Rozicrucienii.
Cele patru pietre mari sunt aranjate într-o configuraţie de „roată cu zbaturi”, orientate în așa fel, încât să capteze mișcarea soarelui pe tot parcursul anului, marcând poziţiile extreme de răsărit şi apus ale soarelui, în ciclu său de 18,6 ani.
Piatra din centru are două caracteristici aparte.
Prima este aceea că Steaua Nordului este întotdeauna vizibilă printr-un orificiu special, forat de la sud spre partea de nord a pietrei din centru.
A doua caracteristică este deschizătura care se aliniază cu poziţia soarelui la momentul solstiţiului de vară şi de iarnă şi la echinocţiu.
La baza Ghidului de piatră se află o tabletă explicativă, pe care sunt listate detalii ale structurii. Se menţionează de asemenea şi o capsulă a timpului îngropată sub ea. Conţinutul acestei capsule (dacă există) este un mister. Tableta descrie caracteristicile monumentului şi precizează care sunt autorii acestuia. Însă data de deschidere a capsulei timpului a fost lăsat necompletată.
Legătura cu fenomenele astronomice a fost de o mare importanță în proiectarea Ghidului. Într-o relativ nouă naţiune, cum sunt Statele Unite ale Americii, monumentele care sunt aliniate cu corpuri cereşti sunt adeseori operele societăţilor secrete, cum ar fi francmasonii.
Preluând din învăţăturile şcolilor de mistere din Egiptul Antic și Grecia sau de la celții druizi, francmasonii sunt cunoscuţi pentru încorporarea în monumente a unor „cunoștințe sacre”.
Cele zece „porunci” pentru o Nouă Epocă a Raţiunii sunt următoarele:
 1. Menţineți umanitatea sub 500.000.000 de indivizi, într-un echilibru perpetuu cu natura.
 2. Controlați reproducerea cu înţelepciune – îmbunătăţind conformitatea şi diversitatea.
 3. Uniţi umanitatea printr-o limba nouă.
 4. Manifestați credinţa, tradiţia şi toate lucrurile cu judecată echilibrată.
 5. Protejaţi oamenii şi naţiunile cu legi cinstite şi tribunale corecte.
 6. Lăsaţi naţiunile să guverneze intern, rezolvându-şi disputele externe într-un tribunal mondial.
 7. Evitaţi legile mărunte şi oficialii inutili.
 8. Echilibraţi drepturile personale cu îndatoririle sociale.
 9. Preţuiţi adevărul, frumuseţea, dragostea, căutând armonia cu infinitul.
 10. Nu fiţi un cancer al pământului, lăsaţi loc naturii.
După cum vedeți, ghidul face apel la o reducere drastică a populaţiei lumii, adoptarea unei limbi mondiale și crearea unui tribunal mondial şi face aluzie la eugenie. Cu alte cuvinte, un model pentru o Nouă Ordine Mondială.
stone2
Depopulare, maternitate planificată şi eugenie
Prima „poruncă” este de-a dreptul şocantă, pentru că, în esenţă, stipulează că 12 din 13 persoane de pe Pământ n-ar mai trebui să existe. Practic, asta ar însemna ca toată lumea să dispară, în afară de un număr egal cu jumătate din populația Indiei. Dacă populaţia lumii de astăzi este de 6,8 miliarde de oameni, înseamnă că avem un surplus de 92,54%. Să iei în considerare asemenea cifră este înspăimântător.
Dar să ne gândim: câţi oameni au supravieţuit în filmul „2012”? Nu mulţi. Cine au fost ei? Cei mai bogaţi oameni ai planetei. Este aceasta o programare predictivă?
Ultima regulă de pe Ghidul de piatră – „Nu fiți un cancer pe pământ, lăsaţi loc naturii” – este deosebit de îngrijorătoare, deoarece compară viaţă umană cu o plagă pentru pământ. Cu acest tip de gândire, e logic să ți se pară rezonabil să dispară aproape toată populaţia lumii.
Depopularea masivă este un obiectiv recunoscut de elita mondială şi mulţi oameni importanţi au declarat-o în mod deschis.
În 1988, Prinţul Philip al Marii Britanii spunea că, dacă ar fi să se reîncarneze, şi-ar dori să fie un „virus mortal”, care să reducă populaţia lumii.
Mai recent, Bill Gates a spus: „Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… tinzând să ajungă la 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri, am putea reduce populaţia lumii cu 10-15%”.
Alături de donaţiile de sume enorme de bani (deductibile fiscal) pentru cauza depopulării, „întâlnirile secrete” ale elitei mondiale au avut drept scop discutarea modului prin care ar putea fi utilizată averea lor pentru a stopa creşterea populaţiei lumii şi a îmbunătăţi sănătatea şi educaţia.
Filantropii, convocați în 2009 într-un summit organizat la inițiativa lui Bill Gates (fondatorul Microsoft), s-au reunit în secret pentru a discuta felul în care ar putea depăși obstacolele politice și religioase rezistente la schimbare.
Întâlnirea, descrisă ca Good Club (Clubul Bun) i-a inclus pe David Rockefeller Jr. (patriarhul celei mai bogate dinastii din America), finanţatorii Warren Buffett si George Soros, primarul New York-ului Michael Bloomberg şi mogulii de presă Ted Turner şi Oprah Winfrey.
A două regulă, „Ghidaţi reproducția cu înţelepciune, îmbunătăţind diversitatea şi conformitatea” solicită practic crearea unei legi privind numărul de copii per familie. Mai mult, „îmbunătăţirea diversităţii şi conformităţii” nu pot fi obţinute decât printr-o „reproducere selectivă”, adică sterilizarea membrilor nedoriţi ai societăţii. Aceasta se numea pe vremea naziștilor „eugenie”, până când a devenit… incorectă politic.
 
Un guvern mondial
În cartea „Memoriile lui David Rockefeller”, la pagina 405 acesta scria: Unii chiar cred că facem parte dintr-o conspiraţie secretă, care lucrează împotriva intereselor Americii, caracterizându-mă pe mine şi familia mea drept „internaţionalişti” care conspiră cu alţii din lume la crearea unei structuri politice şi economice unice globale, o nouă lume, dacă vreţi. Dacă aceasta este acuzaţia, pledez vinovat şi sunt mândru de ea”.
Majoritatea celorlalte reguli ale Ghidului de piatră, practic, fac apel la crearea unui guvern mondial, condus de „câţiva luminaţi” care să reglementeze toate aspectele vieţii umane: credinţa, îndatoririle sociale, economia etc. Această idee este departe de a fi una nouă. Ea a fost enunțată cu secole în urmă, în cadrul Şcolilor de mistere.
În cartea sa The Secret Teachings of All Ages,  Manly P. Hall scria în 1917:
„Când mulţimea guvernează, omul este condus de ignoranţă; când biserica guvernează, e condus de superstiţie; şi când statul guvernează, el este condus de frică. Pentru ca oamenii să trăiască în armonie şi înţelegere, ignoranţa trebuie transformată în înțelpciune, superstiţia într-o credinţă iluminată şi frică în dragoste. În ciuda afirmaţiilor contrare, Masoneria este o religie care caută să-l unească pe om cu Dumnezeu, prin înălţarea iniţiaţilor ei la acel nivel de conştiinţă de la care ei pot avea o viziune clară a lucrărilor Marelui Arhitect al Universului.
Din generaţie în generaţie se păstrează viziunea unei civilizaţii ideale pentru omenire. În mijlocul acelei civilizaţii va sta o universitate mare, unde ambele ştiinţe sacre şi seculare privind misterele vieţii vor fi predate în mod deschis tuturor celor ce-şi vor asuma o viaţă filozofică. Aici, credința şi dogma nu-şi vor avea locul; superficialitatea va fi înlăturată şi numai esenţialul va fi păstrat. Lumea va fi condusă de către cele mai luminate minţi şi fiecare va ocupa poziţia pentru care va fi cel mai potrivit”.
În cartea The Secret Destiny of America, același Manly P. Hall explică visul vechi pentru un guvern mondial, așa cum a fost el prezentat de către Societăţile Secrete:
„Democraţia lumii a fost visul secret al marilor filozofi clasici. Pentru îndeplinirea acestei mari idei în istoria omenirii, ei au propus programe de educaţie, religie, şi conduită socială, în vederea creării unei frăţii universale. Pentru realizarea practică a acestor obiective, aceşti erudiţi antici s-au organizat în confrerii. Școlile de mistere din Egipt, Grecia, India şi China, precum și ordinele preoților filozofi inițiați au format un organism suveran, cu scopul de a-i instrui, consilia și direcționa pe conducătorii statelor”.
 
Explicaţiile autorilor anonimi
De la inaugurarea monumentului, în 22 martie 1980, mulți cercetători au încercat să interpreteze argumentele din spatele acestor zece recomandări.
Sunt ele parte a unui plan pentru o Nouă Ordine Mondială, sau doar niște simple reguli de pus în aplicare în cazul unei catastrofe majore?
Calea cea mai bună pentru a obţine un răspuns ar fi să-i întrebăm pe înșişi autorii lor. Dar, din moment ce aceştia au vrut să rămână anonimi, este imposibil să facem acest lucru.
Ei au lăsat totuşi indicații importante, care au fost trecute cu vederea de aproape toţi cercetătorii.
Compania de construcții care a ridicat monumentul de granit a produs și un ghid-manual al acestuia, o broșură în care explică în detaliu motivele pentru care a fost realizat.
Chiar de la început, autorii solicită crearea unei Noi Ordini Mondiale.Aceasta nu este o teorie a conspiraţiei. Stă scris în termeni clari şi fără echivoc. Dar iată detalierea celor 10 reguli ale Ghidului de piatră, direct din peniţa autorilor secreţi:
Este foarte probabil ca omenirea să posede acum cunoştinţele necesare pentru a stabili un guvern mondial eficient. Într-un fel, această cunoaştere trebuie însămânţată pe scară largă în conştiinţa întregii omeniri.
Foarte curând inimile familiei noastre umane trebuie atinse şi încălzite, ca să întâmpinăm o regulă globală a raţiunii. Conştiinţa de grup a rasei noastre este oarbă, perversă, şi distrasă uşor de fleacuri când ar trebui să se concentreze asupra fundamentelor. Intrăm într-o eră critică.
Presiunile populaţiei vor crea în curând crize politice şi economice în întreagă lumea. Acestea vor face mai dificilă şi în acelaşi timp mai necesară înfiinţarea unei societăţi raţionale globale.
Un prim pas ar fi convingerea unei lumi care se îndoieşte că o astfel de societate este acum posibilă. Să atragem atenţia asupra problemelor fundamentale. Să stabilim priorităţi adecvate. Trebuie să ne ordonăm casă noastră aici, pe pământ, înainte de a ajunge la stele.
E greu să sădești înţelepciune în minţi umane închise. Inerţiile culturale nu sunt uşor de depăşit. Derularea evenimentelor mondiale arată deficienţele mijloacelor tradiţionale de guvernare.
Crizele care se apropie pot determina omenirea să fie dispusă să accepte un nou sistem de legi mondiale, care va solicita responsibilitatea fiecărei naţiuni în reglementarea problemelor interne, ceea ce le va ajută în gestionarea paşnică a conflictelor internaţionale.
Cu un astfel de sistem am putea elimina războiul și am putea oferi fiecărei persoane o șansă de a-şi clădi o viaţă cu rost şi împlinire.
Există alternative la Armageddon. Ele sunt realizabile. Dar ele nu se vor întâmpla fără efortul coordonat a milioane de oameni dedicaţi, din toate neamurile pământului.
Noi, sponsorii Ghidului de piatră din Georgia, suntem un mic grup de americani care vor să atragă atenţia asupra problemelor prezente ale omenirii.
Avem un mesaj simplu pentru ființele umane de acum și din viitor. Noi credem că acesta conţine adevăruri evidente şi nu ne-am propus un anumit crez sau filozofie.
Cu toate acestea, mesajul nostru este în unele domenii controversat. Am ales să rămânem anonimi pentru a evita dezbateri şi dispute care ar putea arunca în confuzie sensul spuselor noastre şi întârzia aplicarea lor. Noi credem că principiile noastre sunt solide.
Stonehenge şi alte vestigii antice ne-au stârnit curiozitatea, însă acestea nu transmit niciun mesaj pentru îndrumarea noastră.
Pentru a transmite ideile noastre şi fiinţelor umane din viitor, am ridicat un monument – un grup de pietre cioplite. Aceste pietre tăcute vor afişa ideile noastre acum şi atunci când nu vom mai fi.
Sperăm că acestea vor câştigă o acceptare crescândă şi că, prin persistenţa lor tăcută, vor grăbi sosirea epocii raţiunii…
Credem că fiecare fiinţă umană are un scop. Fiecare dintre noi este o mică dar semnificativă parte din infinit.
Alinierea cerească a pietrelor simbolizează nevoia oamenilor de a fi drepţi cu principiile care se manifestă în propria noastră natură şi în universul din jurul nostru. Trebuie să trăim în armonie cu infinitul…
Cele patru pietre mari, centrale, din grup sunt inscripţionate cu zece principii, fiecare piatră afişând acelaşi text în două limbi.
Limbile au fost selectate pentru semnificaţia lor istorică şi pentru impactul lor asupra oamenilor care trăiesc acum.
Deoarece există trei mii de limbi vorbite în lume, nu au putut fi incluse toate.
Noi prevedem o fază ulterioară în dezvoltarea Ghidului de piatră din Georgia.    


Categories: Articole de interes general

1 reply

Trackbacks

 1. Viitorul în Noua Ordine Mondială – Epoca Rațiunii – ARMONIA MAGAZINE – USA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: