Nu vreau să răspândesc panică, ci doar să vă aduc aminte de unul din semnele venirii Domnului: Ciumile!

Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie, împotriva altei împărăţii şi, pe alocurea, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciumi.

Mask-wearing patients fainting in the street.

Coronavirus: Fears rise of Chinese cover-up as 56 million in lockdown and hospitals overwhelmed

Source: Coronavirus: Fears rise of Chinese cover-up as 56 million in lockdown and hospitals overwhelmed

+++

Încă un ordin la Wuhan: Un al doilea spital va fi construit în 15 zile pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus

Oraşul Wuhan din China va construi în 15 zile un al doilea spital pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus.

+++

otopeni coronavirus

Cetățean străin care vizitase China, preluat de pe aeroportul Otopeni cu suspiciuni de gripă. Precizările lui Raed Arafat

Un cetățean israelian care prezenta simptome de gripă a fost preluat, sâmbătă, de serviciul de ambulanță de pe Aeroportul Otopeni și dus la Spitalul Matei Balș. Pasagerul a vizitat, acum trei luni…

+++

+++

China a declarat stare de URGENȚĂ de nivel 3 din 3, cel mai ridicat posibil

Publicat:
coronavirus
Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau vor să călătorească în regiunile administrative speciale ale Chinei, respectiv Hong Kong și Macao, că autoritățile locale au activat nivelul de alertă „Urgență” cel mai ridicat, din cauza infecției de tip pneumonie virală, „Coronavirus”.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în regiunile administrative speciale Hong Kong și Macao ale Republicii Populare Chineze că autoritățile locale au activat planurile de pregătire și răspuns pentru boli infecțioase noi de importanță pentru sănătatea publică, iar, la data de 25 ianuarie 2020, Hong Kong a activat nivelul de alertă „Urgență” – nivel 3 din 3. Conform datelor comunicate de către autoritățile din cele două regiuni administrative speciale, în Hong Kong au fost confirmate cinci cazuri de infecție cu acest tip de pneumonie virală, iar în Macao două cazuri”, transmite MAE, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Instituția precizează că autoritățile din R.A.S. Hong Kong și R.A.S. Macao au intensificat controalele de sănătate în toate punctele de trecere a frontierei, au anulat festivitățile prilejuite de aniversarea Anului Nou chinezesc și au prelungit vacanța școlară până la data de 20 februarie.

„Suplimentar acestor măsuri, R.A.S. Hong Kong a decis să introducă obligativitatea ca orice persoană care intră în Hong Kong să completeze pe propria răspundere o „declarație de sănătate”. Completarea acestei declarații cu informații false se pedepsește cu 6 luni de închisoare sau cu o amendă de aproximativ 650 USD (cu echivalent în moneda locală)”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

MAE amintește că românii pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Hong Kong: +85225233813 și +85225233817, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Totodată, românii care se confruntă cu urgențe au la dispoziție și telefonul de permanență al Consulatului General al României în Regiunea Administrativă Specială Hong Kong a Republicii Populare Chineze: +85296137370.

+++

Raspandirea coronavirusului
Raspandirea coronavirusului
Foto: bloomberg.com

LIVETEXT Virusul chinez a ajuns în alte 11 țări, inclusiv din Europa. Ultimul bilanț: 41 de morți, peste 1.300 de cazuri / China interzice excursiile de grup în țară și în străinătate

de G.S. HotNews.ro
Numărul deceselor provocate de coronavirusul chinez a sărit sâmbătă de la 26 la 41, autoritățile de la Beijing luând măsuri de limitare a călătoriilor populației și anulând numeroase adunări publice, transmite Reuters. Două cazuri de infectare cu noul coronavirus chinez au fost confirmate în Franța, fiind primele de acest tip din Europa. Peste 1.300 de oameni sunt infectați la nivel global, iar autoritățile sanitare din toată lumea încearcă să prevină o pandemie.

————–
17:05 China confirmă un total de 1.372 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, respectiv 41 de decese, înregistrate la nivel național până sâmbătă la ora locală 18.00
16:50 Guvernul chinez va suspenda excursiile organizate în China și în străinătate
15:56 Epidemia de pneumonie virală “se accelerează” și plasează China într-o “situație gravă” (președintele Xi Jinping)

15.39 Rusia și Franța fac planuri pentru evacuarea cetățenilor lor din epicentrul epidemiei
15.03 Operațiune specială a SUA, care îi va scoate cu un avion pe cei 230 de americani din Wuhan
11.32 Wuhan construiește un al doilea spital pentru pacienții cu coronavirusCategories: Articole de interes general

1 reply

Trackbacks

  1. Nu vreau să răspândesc panică, ci doar să vă aduc aminte de unul din semnele venirii Domnului: Ciumile! — B a r z i l a i – e n – D a n – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: