DUMNEZEU LUCREAZĂ PENTRU BINELE NOSTRU

coordonatori Bob & Debby Gass

„Știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu” (Romani 8:28)

Pavel începe acest verset spunând: „știm.” Sunt atâtea lucruri în viață pe care nu le știm. Nu stim dacă economia se va prăbuși sau ce se va alege de copiii noștri. Nu știm nici măcar cum trebuie să ne rugăm” (Romani 8:26). Dar putem știi următoarele patru lucruri:

1) Dumnezeu lucrează.” Chiar dacă nu-L putem vedea, El are de lucru în spatele scenei. El nu a plecat si nici nu s-a mutat în altă parte. El este de neoprit, neobosit și nu se oprește niciodată din lucrarea Lui.

2) Dumnezeu lucrează spre bine.” Nu pentru confortul nostru pentru plăcerea sau distracția noastră, ci pentru binele nostru suprem. Dar apoi, din nou, El este binele nostru suprem, așa că te poți aștepta la altceva?

3) „Dumnezeu lucrează pentru binele celor ce-L iubesc.” lată beneficiul iubirii de Dumnezeu! Fă din planurile Sale planurile tale si atunci povestea ta va avea un final fericit. Garantat!

4) Dumnezeu lucrează prin „toate lucrurile.” Dumnezeu lucrează, nu doar prin câteva lucruri, prin lucrurile bune, prin lucrurile cele mai bune sau prin lucrurile ușoare. El lucrează prin „toate Lucrurile.” Și El nu face planul pe măsură ce avansează în lucrarea Sa.

Biblia ne spune: „In El am fost… rânduiți mai dinainte, după hotărârea Aceluia, care face toate după sfatul voiei Sale” (Efeseni 1:11).

Partea cea mai bună este că hotărârea lui Dumnezeu te include și pe tine! Așa că nu te mai chinui nu te mai stresa si nu mai sta nedormit. Încredințează-te în mâna Sa și ai convingerea ca El lucrează în „toate lucrurile” spre binele tău și spre slava Sa.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: