De unde are gospodina asta idei politice așa de viclene?

În ultimul deceniu, Dragnea a angajat o echipă de evrei pentru a fi consiliat în tactica politică. I-a moștenit-o și doamna Dăncilă, plus ca au venit între timp alături de ei și consilierii politici de la Moscova. Se joacă tare!

Iohannis tace până ce i se suflă ceva în germană. Europenii l-ar fi preferat însă pe educatul lor, Barna, venit pe filiera franceză.

Doar naivii mai cred că este o luptă de idei între români. Nu așa se face politica. Nicăieri! Astăzi nu mai contează calitatea actorului de pe scenă, ci calitatea … sufleurului din umbră și partitura care trebuie învățată pe dinafară. Căci pe dinăuntru … bate vântul a pustiu.

Atunci de ce trebuie să mai mergem la vot?

Trebuie! Neapărat! România are nevoie să se lepede public de Satan. Fiecare român de substanță trebuie să contribuie la înmormântarea fosilelor comuniste. O cere trecutul, o cer martirii acestei lupte. O cer generațiile care vor veni. Lucrul acesta se vede mult mai bine din diaspora. Ce s-a întâmplat public în celelalte țări foste comuniste, trebuie să se întâmple și în România. Asta este regula jocului! Figuranții trebuie să ceară dreptul de a fi auziți de cei de la masa jocurilor politice. Altfel nu se schimbă nimic.

Chiar dacă alternativa ar fi o coadă de mătură, fiecare român are obligația să meargă la vor și să îngroape candidatul caracatiței care mai ocupă încă o mare parte a globului. Nu se votează pentru cine este Iohannis, ci pentru cine nu este Iohannis. Votați împotriva a ceea ce reprezintă celălalt candidat. Trebuie să ucideți strigoiul! Aceasta este mitologia tărâmului românesc. Cine este astăzi român trebuie s-o facă! Altfel, România va rămâne blestemată ca o țară a vampirilor.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: