Cutremur în timpului sudiului biblic ținut de pastorul Daniel Brânzei

Mulțumesc prietenilor mei de la Suceava Evanghelică pentru cuvintele nemeritate de apreciere. Dacă ați trăi și voi viața mea, ați fi la fel ca mine. Dumnezeu este aproape, iar viața și moartea sunt, așa cum spuneam în studiul de vineri, în mâinile Lui.

Suceava Evanghelica

Este vineri seara, pe 5 iulie, iar în biserica baptistă română din Anaheim California, pastorul Daniel Brânzei ține studiul pe cartea Apocalipsa. Nu este prima dată când ține un astfel de studiu deși are această abordare pentru prima dată. A ales să răspundă la o provocare și astfel săptămână de săptămână prezintă această carte de care mulți încă au preconcepții sau chiar concepții greșite. Într-o abordare fără pretenții dar pertinentă pastorul Daniel Brânzei reușește să deslușească aspectele blurate ale cărții scrise în exilul lui Ioan din Patmos.

De această dată finalul studiului biblic s-a făcut sub multiplele replici ale unui cutremur care a zguduit serios zone extinse din California. Pastorul Daniel Brânzei a rămas calm și mai mult decât atât a tratat cu multă destindere un episod care nu prea face parte din cotidian, deocamdată.

View original postCategories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: